Recomandări: Top seriale pe care le puteți privi în timpul Carantinei!


recomandări

Reporterii Youth.md vin cu mai multe recomandări pe timpul carantinei, printre care şi vizionarea de seriale. Cu mare drag fiecare va face această activitate, fără a se supune unui efort fizic.

Aceste sunt unele seriale pe care le puteți privi cât stați acasă în carantină:

1.Riverdale

Riverdale este un serial de televiziune american, pentru adolescenți, care a început la 26 ianuarie 2017 și încă se difuzează și în prezent pe canalele “The CW” și pe platforma “Netflix”.

Serialul se bazează pe personajele “Archie Comics”, cu KJ Apa în rolul lui Archie Andrews; Lili Reinhart ca Betty Cooper; Camila Mendes ca Veronica Lodge; Cole Sprouse ca Jughead Jones, naratorul serialului. Mai sunt personaje ca Fred Andrews, Alice Cooper, FP Jones și Hermione Lodge, părinții lui Archie, Betty, Jughead și respectiv, Veronica.

2. Jessica Jones

Un serial care a cucerit publicul încă de la primul sezon. Serialul este o producție Marvel creată de Netflix, care se bazează pe serialul cu același nume, Marvel Comics. Serialul o evidențiază pe Jessica, personajul de care te vei îndrăgosti, care joacă perfect rolul de “bad girl”. Locația în care se filmează serialul este New York, iar în rolurile principale îi vei descoperi pe Krysten Ritter, Mike Colter și Rachel Taylor.

3.Itaewon Class

Itaewon Class este un serial de televiziune din Coreea de Sud 2020, în care joacă rolurile Park Seo Joon, Kim Da-mi, Yu Jae-myeon și Kwon Nara. Bazat pe webtoon-ul cu același nume, aceasta este prima serie lansată de compania de distribuție a filmelor Showbox. A fost difuzat pe JTBC în Coreea în perioada 31 ianuarie – 21 martie 2020 și este difuzat la nivel mondial pe Netflix.

4. Suits

În topul celor mai bune seriale găsim și Suits, un film serial extrem de urmărit pe Netflix datorită poveștilor fabuloase din fiecare episod. Suits ne duce în lumea unei mari case de avocatură din New York, acolo unde urmărim o serie de personaje carismatice ce rezolvă mai multe cazuri și se bazează foarte mult pe exprimarea tuturor trăirilor umane. Din echipa de bază a serialului de actori a făcut parte și Megan Markle, acum soția prințului Harry.

5. The Crown

Serialul de pe Netflix urmărește viața Reginei Elisabeta a II-a din adolescență, prezentând marile evenimente din timpul domniei acesteia. Serialul The Crown a devenit unul dintre cele mai urmărite și îndrăgite, deoarece aici se regăsesc și o mulțime de amănunte ale vieții personale mai puțin cunoscute.

Comunică echipei Youth.md prin intermediul facebook dacă ai aflat mai multe despre seriale şi care e următorul pe lista ta!

Reporter: Proțap Erica

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs de eseuri: Scrie despre problemele actuale ale UE și câștigă premii
Next Ia-ți certificatul în fundamentele Marketing-ului Digital cu ajutorul Google Digital Garage
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 2 =