Filmele în serie – alegerea perfectă pentru un maraton cinematografic!


maraton cinematografic

A te cufunda într-o lume fantastică, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, întotdeauna îți oferă o stare euforică. Iar când această stare poate fi prelungită prin vizionarea nu a unui singur film, ci a unui întreg maraton cinematografic e şi mai bine!

Nu odată ai devenit jertfa unei nostalgii de filmele preferate care conțineau mai multe părți și chiar dacă le-ai vizionat de multe ori, ce mai contează! Cu cât le privești, cu atât mai aproape de inimă îți sunt! Detalii noi, fraze preferate și atmosfera creată de filme este ceva de neprețuit!

Astfel de evenimente (maraton cinematografic) necesită o pregătire specifică! Deci, dacă vrei să participi într-o călătorie extraordinară, uite pașii pe care ar trebui să-i urmezi:

  1. Pregătește-ți spațiul moale de vizionare. Fie că e pat, canapea sau fotoliu, asigură-te că ai toate cele necesare! Perne (de preferat multe), plapumă moale pentru când ți se va face frig și spațiu de mișcare, ca să îți mai dezmorțești corpul.
  2. Nu mai puțin importante sunt gustările, poate chiar primordiale! Cum să îți imaginezi și, mai apoi, planifici un maraton cinematografic fără mâncarea favorită! Răsfăță-te, permite-ți luxul unor gustări mai puțin sănătoase, dar care sunt atât de atrăgătoare sau poți opta pentru un platou din diferite fructe, de ce nu? La fel, important în cadrul acestui punct sunt și băuturile, asigură-te că ai o rezervă potrivită de lichide în apropiere. Nu uita, e important a consuma multe lichide, în special, în această perioadă nesigură, așa că hidratează-te din plin.
  3. Și, în final, alege-ți jertfa. Hotărăște ce ți-ai dori să privești sau reprivești.

În acest scop, Youth.md ți-a pregătit o listă cu cele mai îndrăgite filme în serie care aduc plăcere, indiferent de câte ori le privești:

  • Harry Potter;
  • Pirates of the Caribbean;
  • The Fast and Furious;
  • Marvel universe;
  • The Twilight Saga.

Sau, în cazul în care dorești o noutate calitativă din domeniul serialelor, poți întotdeauna accesa link-ul în care acestea sunt descrise: https://youth.md/recomandari-top-seriale-pe-care-le-puteti-privi-in-timpul-carantinei/.

Toți pașii fiind efectuați, ești gata de un maraton cinematografic! Împărtășește cu Youth.md propria experiență și ce alegere în domeniul celor vizionate te atrage mai mult!

Reporter: Butnaru Sabina

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Te simți plictisit? „Play With Us” te scapă de rutină!
Next Volunteer Center RVC este în căutare de voluntari care vor să ajute bătrânii
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + sixteen =