Fundația de Binefacere Caritas Moldova lansează un concurs de selectare a celei mai originale mascote

fundatia caritas moldova, mascota, concurs, oportunitate pentru tineri

Din dorinţa de a avea o mascotă veselă, atrăgătoare, care să anime fiecare eveniment din calendar, Fundația de Binefacere Caritas Moldova lansează o provocare în rândul tinerilor: un concurs de idei în urma căruia se va alege cea mai originală mascotă pentru Caritas Moldova.

Propunerile sunt așteptate până în data de 7 august 2019, iar câștigătorul va fi anunțat și invitat la sediul Caritas Moldova în data de 9 august pentru a-și încasa premiul. Competiţia este deschisă oricărui tânăr din Republica Moldova, care poate participa la concurs fie cu un proiect individual, fie cu unul de echipă.

Mascota trebuie să corespundă acestor criterii:

  • să conțină sigla Caritas Moldova;
  • să aibă culorile alb și roșu;
  • să fie un personaj simpatic, care să inspire bunătate, compasiune, caritate dar și bucuria prin care să exprime toate calitățile menționate;
  • să nu reprezinte obiecte protejate de dreptul de autor şi drepturile conexe.

Nu te limita la cele indicate mai sus, ci folosește-ți imaginaţia pentru propuneri cu adevărat originale, care să surprindă în mod plăcut întreaga comunitate. Propunerile se trimit sub forma unor desene/schiţe realizate de mână, care să ofere imaginea mascotei din faţă, lateral, din spate, plan detaliu, plan general sau orice altă încadrare: cu cât mai multe detalii, cu atât mai bine.

Pe lângă versiunea desenată, adăugă şi o descriere a propunerii: cum ai ajuns la ideea prezentată şi de ce crezi că ar reprezenta Fundația. Dacă ai mai multe propuneri, expeziază-le pe toate odată.

Propunerile trebuie depuse în format electronic la adresa de email secretariat@caritas.md sau prin poștă la adresa: mun. Chișinău, str. Gheorghe Asachi 30/1. Pe lângă mândria de a fi autorul mascotei care va apărea la toate evenimentele din calendarul pe care Fundația de Binefacere Caritas Moldova le va organiza, câştigătorul va primi şi un premiu bănesc în sumă de 2000 lei.

Pentru a urmări acțiunile fundației, dă like paginii Fundaţia de Binefacere Caritas Moldova și paginii de instragram: https://www.instagram.com/caritasmoldova/?hl=ro.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Marchează Ziua Mondială împotriva Traficului de Fiinţe Umane participând la activitățile organizate de America House
Next Participă la „Not Afraid Anymore", un nou eveniment marca Grow Me Up
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 5 =