Înscrie-te în proiectul pentru tineri – Edu Open


proiectul pentru tineri edu open

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB), are plăcerea de a te invita să participi la proiectul pentru tineri Edu Open, proiect ajuns la ediția a V-a, desfășurat anul acesta în perioada 5-9 decembrie.

Edu Open este un proiect marca Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB Cluj-Napoca) în parteneriat cu BBU Debate Society, fiind o competiție de dezbateri în format British Parliamentary, precedată de o serie de traininguri gratuite de argumentare și introducere în format, desfășurată în limba română, deschisă tuturor studenților din Romania și Republica Moldova, indiferent de universitate, specializare sau nivel de studiu.

Studenții care încă nu au descoperit lumea dezbaterilor, dar și pe cei care o cunosc deja, să participe fiindcă numai la Edu Open vor avea șansa de a învăța și practica formatul BP într-un timp record.

Formularul de aplicare: https://forms.gle/6bbcGhFK2zF2XDNK8
Aplicațiile sunt deschise în perioada 13 – 20 noiembrie și pentru că locurile sunt limitate vă încurajăm să vă înscrieți cât mai rapid.

Mai multe detalii despre proiectul pentru tineri găsiți pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/eduopencluj/

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Vino la Conferința Națională a Tinerilor
Next WORKSHOP PENTRU TINERI DESPRE TESTUL SAT, STRATEGII ȘI SFATURI.
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *