Vino la Conferința Națională a Tinerilor


conferinta

Participă la conferința Națională a Tinerilor unde peste 70 de tineri din țară, reprezentanții autorităților publice centrale și locale responsabili de domeniul de tineret, ai Centrelor Raionale/ Municipale de tineret, organizațiilor de tineret, consiliilor de tineret, lucrători de tineret, parteneri de dezvoltare, sunt așteptați pentru a reitera importanța dezvoltării sectorului de tineret.

Conferința Națională „Politici și servicii de tineret pentru fiecare tânăr” se organizează în contextul marcării Zilei Naționale a Tineretului, se află la a doua ediție și este dedicată sectorului de tineret, precum și sporirii rolului tinerilor în societate.

Sănătatea și dezvoltarea armonioasă a tinerilor, care sunt provocările tinerilor și ce pot face tinerii ca să evite riscurile? Sunt subiectele ce vor fi abordate în cadrul celui de-al doilea panel de la Conferința Națională a Tinerilor, 2019

Опубликовано UNFPA Moldova Понедельник, 18 ноября 2019 г.

Evenimentul este coordonat prin intermediul Fondului Comun privind dezvoltarea Centrelor de tineret și consolidarea participării și implicării civice a tinerilor din Republica Moldova al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare și Fondului Națiunilor Unite pentru Populație.

Mai multe detalii despre eveniment și despre organizator găsești pe pagina acestora.

Fondul Comun, în valoare de circa 1,5 milioane USD, a fost creat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC) și Fondul Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA) în 2017. În anul 2018 Guvernul Elveției s-a alăturat Fondului Comun cu o contribuție financiară adițională de 1 milion USD.  Fondul Comun vine să sporească nivelul de participare și implicare civică a tinerilor în comunități. În acest sens, în perioada 2017-2022, are loc dezvoltarea rețelei Centrelor de tineret din țară și sunt create parteneriate dintre Școală-Centru de tineret-alți actori locali.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous International Education Week 2019 organizat de America House Chișinău se va desfășura în această săptămână
Next Înscrie-te în proiectul pentru tineri - Edu Open
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 6 =