Programul susținătorilor dreptului omului. Înscrie-te acum!


Fondat în 1989, programul de susținere a dreptului omului (HRAP) este un model de construire unică și de succes a drepturilor omului.

Programul complex HRAP, de advocacy, creare de rețele, consolidare a competențelor și cursuri academice, oferă susținătorilor oportunitatea de a-și perfecționa abilitățile practice și de a dezvolta o înțelegere mai profundă a drepturilor omului.

Aplicanții sunt rugați să completeze formularul în totalitate. Întreaga aplicare și atașamentele trebuie să fie în limba Engleză.

Înscrieri

Pentru a te înscrie trebuie să creezi un cont: register an account pe site-ul ISHR și să accesezi. Ulterior, poți începe un nou formular prin accesarea  Start/Resume A HRAP Application din meniu. Nu uita să urmărești toate notificările, inclusiv cele trimise prin email.

Termen-limită

Înscrierile HRAP sunt deschise acum și vor fi închise pe 15 octombrie 2023. Dacă nu reușești să te înscrii în termenul-limită, accesează ISHR newsletter here. Poți urmări acest site pentru a fi anunțat când următoarele înscrieri vor începe.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Future Leaders Exchange. Participă acum.
Next SuperCoders vine în localitatea ta!
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − seven =