Activități de dezvoltare personală // ANTiM te invită la un proiect de testare a competențelor personale


activități de dezvoltare personală

Activități de dezvoltare personală // Asociația Națională a Tinerilor Manageri (ANTiM) în colaborare cu Universul Dezvoltării și ASEM cu susținerea financiară a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al RM (MECC) implementează proiectul  “Creșterea competențelor personale a tinerilor pentru o carieră de succes” în perioada mai – decembrie 2020.

Tinerii sunt cei care au nevoie de îndrumare, susținere și ghidare pentru a lua decizii ce țin de dezvoltarea personală și viitoarea profesie. Desigur, fiecare persoană are anumite abilități și calități care pot fi dezvoltate și care vor contribui la realizarea scopurilor personale.

În acest scop, ANTiM oferă tinerilor prin prisma acestui proiect, consultanță și ghidare în baza programului de testare CAS++, care va facilita procesul de luare a deciziilor pentru o viitoare carieră. 

Programul CAS++ este un instrument de identificare a calităților personale  prin completarea mai multor teste și selectarea acelor profesii care s-ar potrivi cu calitățile identificate. Raportul care este generat de către programul CAS++ va fi analizat cu specialistul de ghidare în carieră și tinerii vor fi mai siguri în luarea deciziilor pentru dezvoltarea viitoarei cariere. 

În perioada octombrie – decembrie 2020, tinerii cu vârsta între 18 – 25 ani, care doresc să-și descopere calitățile de care dispun și ce profesii li s-ar potrivi, pot să transmită o solicitare pentru înregistrare la adresa de e-mail antim.office@gmail.com

Toate cheltuielile sunt acoperite de către MECC și partenerii proiectului.

Informații suplimentare, poți vedea aici.

Proiectul este implementat în cadrul Programului de Granturi 2020 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Descoperă mai multe oportunități și activități de dezvoltare personală pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job pentru tineri // Echipa INGENIUM angajează educator
Next Masă virtuală de discuții despre dinamica sectorului de tineret în contextul pandemiei
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × two =