Participă în cadrul concursului de desen ,,Stop, furturilor de biciclete!”


Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani sunt invitați să dea frâu liber creativității și să participe la concursul de desen cu genericul ,,Stop, furturilor de biciclete!”.  

Concursul se va desfășura în perioada 14 aprilie -3 mai și este organizat de Direcția de Poliție a mun. Chișinău. Viziunile şi percepţiile copiilor vor constitui temeiul unor ulterioare iniţiative ce vor contribui la consolidarea competenţelor profesionale ale polițiștilor.

Participanții pot să ilustreze propria lor viziune pe următoare teme:

  • rolul polițistului în prevenirea furturilor de biciclete
  • măsurile de siguranță și protecție a bicicletelor
  • apropierea copiilor de poliție
  • rolul poliției în oferirea siguranței copiilor.

Desenele trebuie să fie creații unice și individuale, de orice dimensiune și pot fi executate folosind variate tehnici sau materiale. Acestea vor fi însoțite de informații cu referire la autor: numele, prenumele, vârsta, clasa și instituția din care face parte.

Participanții sunt rugați să expedieze lucrările la adresa de e-mail: [email protected] sau prin intermediul învățătorului. Organizatorii roagă să fie păstrate desenele originale pentru a putea fi colectate ulterior.

Lucrările vor fi evaluate de un juriu format din copii, profesori de arte vizuale și reprezentanți ai Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Juriul va evalua lucrările participante în  trei categorii de vârstă: 6-10 ani,  11-14 ani,  15-18 ani, a câte 3 lucrări per instituție.

Cele mai apreciate desene vor fi expuse în adiacentul monumentului lui Ștefan cel Mare și Sfânt din mun. Chișinău.

De asemenea, la inaugurarea galeriei se va anunța rezultatul concursului „Stop, furturilor de biciclete!” și se vor  acorda  premii pentru locurile 1-3 pentru fiecare categorie de vârstă.

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Text – Alexandra-Luiza Popov, redactor youth.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Caritas Czech angajează Specialist Resurse Umane
Next Participă în cadrul schimbului de tineret „GREEN FootPrints”
Popov Alexandra-Luiza
About the author

Popov Alexandra-Luiza

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 9 =