Programul de burse al Universității Mälardalen pentru anul universitar 2018 – 2019


student

Cine organizează? Universitatea Mälardalen

Ce? Programul de burse  pentru anul universitar 2018 – 2019

Când? Perioada de aplicare este deschisă între 16 octombrie și 1 februarie

Unde? Universitatea Mälardalen se află în Suedia

Detalii:

În fiecare an, este oferit un număr limitat de burse studenților care solicită un program de masterat la Universitatea Mälardalen ca prima alegere. Ea este destinată studenților cu calificări deosebite, provenind din țări din afara UE / SEE / Elveția și care trebuie să plătească taxe de școlarizare. Bursa acoperă 100% din taxa de școlarizare a programului, atâta timp cât e urmat planul de studiu normal. Bursa nu acoperă cheltuielile de trai.

Pentru obține bursa, trebuie să fi aplicat pentru programul de la Universitatea din Mälardalen ca prima alegere și să depuneți documente justificative în termenele limită publicate pe www.universityadmissions.se. În plus, taxa de depunere a cererii trebuie să fi fost plătită la timp.

Condiții:

Completați formularul de burse și trimiteți cererea, împreună cu celelalte documente, la University Admissions Sweden, FE 20102, SE-839 87 Östersund, Suedia sau încărcați-le pe site-ul lor. Notificările privind bursele acordate sunt trimise prin e-mail la 10 aprilie 2018. Universitatea din Mälardalen va folosi aceeași adresă de e-mail ca cea utilizată la admiterea la universitate.

Sursa: site-ul oficial al Universității Mälardalen

Previous Află care au fost cele mai vizitate orașe în acest an
Next Teatrul ”Mihai Eminescu” te invită la spectacolul ”Storcătorul de fructe”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *