Devino parte a programului „Tech Women Ambassadors 2021”


Tech Women Ambassadors 2020

Proiectul TEKWILL și comunitatea Tech Women lansează o nouă ediție a inițiativei „Tech Women Ambassadors”. Programul este menit să intensifice și să faciliteze transferul de cunoștințe, motivație și experiență între profesionistele din domeniul tehnologiei informației, dar și să încurajeze aspirațiile fetelor care vor să îmbrățișeze o carieră în această industrie.

Doamnele din sectorul IT, care-și doresc să devină parte a programului „Tech Women Ambassadors 2021” sunt încurajate să participe la concursul de selecție, completând formularul de înregistrare, până pe 7 decembrie 2020.

Despre proiect:

Femeile TECH este o platformă comunitară lansată în 2018 cu sprijinul Proiectului Tekwill finanțat de USAID și Suedia. Inițiativa vizează abilitarea femeilor în tehnologie și reunirea profesioniștilor de sex feminin pentru a-și împărtăși cunoștințele, cele mai bune practici, pentru a motiva alte fete și femei să urmeze o carieră în domeniul TIC.

În 2019, Tech Women, cu sprijinul Proiectului Tekwill, a lansat inițiativa „Tech Women Ambassadors”. 11 Femeile au fost selectate pentru a promova Tech Women prin diferite evenimente și conferințe pentru femei din comunitatea tehnologică. Acum, Tech Women lansează al doilea lot pentru ambasadori.

Scopul programului:

Scopul acestei inițiative este de a promova talentul, potențialul și cunoștințele combinate. Căutăm ca mai multe femei distinse să fie Ambasadorii TECH Women Moldova pentru 2020-2021 pentru a reprezenta industria în diferite evenimente tehnologice și pentru a sprijini activ incluziunea și inteligența colectivă prin tehnologie și inspirație.

Temele prioritare pentru 2020-2021:

  • Orientarea în carieră
  • Antreprenoriat în IT
  • Mentorat și Coaching

Candidații interesați sunt bineveniți să își exprime interesul de a servi în calitate de ambasadori TECH Women, completând formularul de înscriere până pe 7 decembrie 2020.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Află mai multe despre activitatea Consiliului Raional al Tinerilor din Ungheni
Next Gala Premiilor pentru Cercetare Științifică a Studenților, ediția 2020
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 8 =