Program de mentorat „Tineri și tinere pentru egalitatea de gen”. Aplică dacă ai între 14 și 18 ani


program de mentorat egalitatea de gen

Ai vârsta cuprinsă între 14-18 ani și ești interesat(ă) de drepturile omului, egalitatea de gen și mobilizare comunitară? Aplică la program de mentorat „Tineri și tinere pentru egalitatea de gen”.

Programul de mentorat se va desfășura în perioada noiembrie–iunie 2021 și va implica 50 de tineri și tinere din localitățile /raioanele: Ștefan-Vodă, Comrat, Soroca, Bălți, Șoldănești, Criuleni, Chișinău.În luna noiembrie curent, tinerii/tinerele selectate vor participa la primul atelier unde vor afla despre Programul de mentorat și cum pot aplica.

Pe parcurs, echipele care vor realiza inițiative comunitare vor fi ghidate de mentorele din cadrul programului. Pentru noi diversitatea este o valoare importantă. Astfel, toți tinerii și toate tinerele, indiferent de etnie, limbă, orientare sexuală, origine socială, sunt încurajați/te să aplice.

Termen de aplicare: 10 octombrie 2020

Aplică la acest program de mentorat, accesând acest link.

Programul de mentorat este susținut de către Ambasada Suediei din Moldova prin intermediul UN Women Moldova. Organizatorii programului de mentorat sunt Centrul de informații „GENDERDOC-M” și ONG „Femei pentru femei”.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente culturale pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Atelier de discuții despre non-violență cu Valentina Bodrug-Lungu
Next Ce înseamnă să fii pictor? Admiră arta artiștilor moldoveni printr-o expoziție virtuală
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 5 =