Premiile TIAW World of Difference 2024. Start nominalizări!


Despre ce merge vorba?

Premiul TIAW World of Difference recunoaște femeile și bărbații ale căror eforturi au avansat emanciparea economică a femeilor la nivel local, regional sau global. Emanciparea economică, așa cum este definită de TIAW, înseamnă contribuția la capacitatea femeilor de a câștiga un trai sau de a contribui în mod direct la îmbunătățirea economică a altor femei, distinct de alte contribuții meritorii care nu intră în sfera acestor premii.

Indiferent dacă candidatul lucrează la scară mică în lumea în curs de dezvoltare sau are un impact la nivel înalt în cele mai mari afaceri din lume: dacă candidatul dvs. este cunoscut sau o eroină sau erou anonim(ă), dorim să ne spuneți poveștile oamenilor ale căror realizări extraordinare contribuie la emanciparea economică a femeilor. Vă rugăm să rețineți că persoanele nu se pot nominaliza singure.

Când vor fi anunțați câștigătorii?

Câștigătorii de anul acesta vor fi anunțați la Forumul Global din Sydney, Australia, pe 21 octombrie 2024 (detalii urmează).

Nominările sunt deschise acum până la 28 iunie 2024.

Pentru a vă ajuta să completați formularul de nominalizare pentru o femeie, un bărbat sau o organizație care face o diferență în emanciparea economică a femeilor, vă rugăm să descărcați documentul “ce aveți nevoie”. Odată ce ați completat documentul în formă preliminară, copiați și lipiți informațiile necesare în formularul de nominalizare.

Pentru a realiza o nominalizare verificați linkul. Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Jocul Agribusiness | Training de educație financiară pentru tineri
Next Participă la un curs de formare: ICE-CREAM pentru antreprenoriat, în Armenia
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + 3 =