Descoperă noua ediție Sigmoid Spectrum


Sigmoid este o organizație non-guvernamentală, de cercetare și dezvoltare (R&D), ce are drept scop dezvoltarea domeniului Machine Learning și Inteligenței Artificiale în Moldova, susținerea și pregătirea cadrelor în domeniile respective, precum și oferirea experienței de lucru într-o organizație personalului interesat.

Echipa Sigmoid inițiază un nou proiect de dezvoltare a Inteligenței Artificiale pentru tinerii dornici și pasionați de sfera Machine Learning. Ediția “Sigmoid Spectrum: Model Evaluation and Interpretation” este una dintre seriile de evenimente educaționale online, care își propune să promoveze și să dezvolte domeniul Inteligenței Artificiale în Republica Moldova. Este conceput atât pentru tinerii interesați de AI, cât și pentru specialiști în domeniu, fiecare eveniment având un subiect ales și un public țintă. În cadrul acestor evenimente participanții vor afla despre diferite aplicații și concepte din domeniul AI. 

Întregul eveniment va fi monitorizat de către Echipa Sigmoid. Managerul proiectului, Mădălina Ungureanu împreună cu echipa de experți, angajați din companii locale și externe care lucrează în domeniul AI, se vor asigura de o bună coordonare a evenimentului pentru fiecare participant în parte. Sigmoid Spectrum: Model Evaluation and Interpretation va fi găzduit de către speaker-ul echipei Sigmoid, Fișer Răzvan.

Evenimentul va avea loc pe platforma online Zoom, la data de 23 octombrie, începând cu ora 15:00.

Dacă articolul nostru te-a făcut curios și abia aștepți să cunoști mai multe despre Machine Learning și Data Science nu rata ocazia și accesează formularul de mai jos pentru a te înregistra:https://forms.gle/3aqf76wQ9bvREUey8

Pentru a fi la curent cu următoarele evenimente și oportunități de autodezvoltare organizate de Sigmoid, puteți urmări pagina de Facebook, LinkedIn, Instagram. Mai mult ca atât, abonați-vă la canalul de YouTube, pentru a beneficia de fiecare lecție video creată de Sigmoid.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Tinerii pot obține un grant pentru promovarea drepturilor fetelor și femeilor din comunitate
Next Consultație gratuită: Raportarea financiară și fiscală pentru ONG-uri
Sigmoid
About the author

Sigmoid

Sigmoid is an R&D organization whose goal is to develop people and products that will boost the development of Artificial Intelligence and it's usefullness in every day life.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three − two =