Platforma Tinerilor lansează primul Club de Educație Politică din Republica Moldova


Platforma Tinerilor este încântată să anunțe lansarea primului Club de Educație Politică din Republica Moldova, continuând astfel tradiția sa de a organiza traininguri în acest domeniu. Această inițiativă își propune să ofere tinerilor din Republica Moldova o platformă sistematică pentru a înțelege și a se implica în viața politică a țării.

Clubul de Educație Politică va oferi participanților o gamă largă de activități și resurse pentru a-i iniția în lumea politică și pentru a le dezvolta cunoștințele și abilitățile în acest domeniu. Printre acestea se numără:

– Traininguri de inițiere: Participanții vor învăța despre conceptul de politică, modul în care funcționează sistemele politice și ce reprezintă diversele regimuri politice.

– Analiza ideologiilor politice: Clubul va oferi oportunitatea de a cunoaște și analiza diferitele ideologii politice existente, ajutându-i pe tineri să înțeleagă mai bine pe ce principii se bazează partidele politice.

– Compas politic: Participanții vor avea ocazia să-și dezvolte propriul compas politic, înțelegând mai bine poziționarea lor în peisajul politic și valorile care îi ghidează.

– Instrumente utilizate în campaniile electorale: Clubul va oferi o perspectivă detaliată asupra instrumentelor și strategiilor utilizate de politicieni în campaniile electorale, ajutându-i pe tineri să înțeleagă mai bine procesul democratic.

– Întâlniri cu specialiști: Participanții vor avea ocazia să interacționeze și să învețe de la specialiști din domeniul politic, precum PR-isti și politologi, oferindu-le o perspectivă practică asupra modului în care funcționează mașinăria politică.

Dacă ești interesat să participi la această inițiativă, te invităm să completezi formularul de înscriere disponibil la link-ul următor:  

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjuNlOERxRb6nbVD3kGXrzRRHxNe6huPn4ekDgQlKDP0R75A/viewform

Platforma Tinerilor își dorește să contribuie la dezvoltarea unei societăți informate și angajate civic, prin oferirea de resurse și oportunități pentru tineri de a-și crește nivelul de cultură politică și de a se implica în procesul democratic al Republicii Moldova.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Obține finanțare pentru ideile și proiectele tale
Next Guvernul Japoniei oferă burse pentru studenții internaționali
Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă
About the author

Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − seven =