Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă dă start recrutărilor de toamnă-iarnă 2023.


În perioada 15-30 noiembrie 2023, Platforma Tinerilor recrutează voluntari pentru următoarele departamente de activitate:

Departamentul de MKT&PR

Voluntarii din acest departament sunt responsabili de promovarea activităților PNTP pe platformele de social media(Instagram, Facebook, TikTok, Telegram și Linkedin), crearea afișelor și a altor materiale vizuale, editare video,realizare fotografiilor și video de la evenimente, crearea și gestionarea campaniilor de promovare marca Platforma Tinerilor.

Departamentul de Resurse Umane

Organizarea recrutărilor în organizație, realizarea interviurilor, organizarea activităților de coeziune a echipei, cartarea necesităților interne a membrilor PNTP.

Departamentul de Proiecte pentru Tineri

Organizarea activităților și evenimentelor axate pe dezvoltarea tinerilor, asistență pentru proiectele PNTP.

Departamentul de Advocacy și Participarea semnificativă a tinerilor

Organizarea Campaniilor de advocacy PNTP, interacțiunea cu Autoritățile Publice în vederea promovării subiectelor de advocacy de pe agenda PNTP.

Organizația caută tineri care vor să facă o schimbare la nivel de comunitate fie prin organizarea evenimentelor necesare pentru tineri, fie prin activism civic responsabil în vederea promovării intereselor tinerilor în raport cu decidenții.

De ce să devii voluntar în PNTP?

  • Obții un carnet de voluntar (Organizația este instituție gazdă a activității de voluntariat, una din cele circa 20-30 de organizații care dețin acest statut în Republica Moldova, respectiv pot valida experiența de voluntariat prin oferirea unui carnet de voluntar, certificat nominal sau scrisoare de recomandare).
  • Poți acumula o practică valoroasă (Dacă ești student la universitate sau colegiu la specializări ca administrație publică, drept, contabilitate, management, marketing, îți poți fortifica cunoștințele teoretice punând în practică la zi cele învățate și testând ce mai lucrează în condițiile anului 2023).
  • Îți dezvolți competențele de leadership (poți să coordonezi un proiect sau un grupuleț de lucru, dezvoltând competențele de leader, într-un spațiu care permite învățare).
  • Influențezi pozitiv lucrurile care au loc la nivel local sau național (PNTP este o organizație activă în vederea participării la diverse consultări publice la nivel local sau național, organizația demarează mai multe campanii de advocacy, face parte din mai multe rețele naționale de organizații).
  • Acces la resurse educaționale pe domeniul de activitate (PNTP are o bază formată de resurse educaționale online, cărți sau ghiduri, pe domeniul de activitate a departamentelor)
  • Delegare la proiecte naționale și internaționale (Datorită unei rețele vaste de parteneriate locale, naționale și internaționale, membrii PNTP pot fi delegați la diverse proiecte utile pentru dezvoltarea ta personală).
  • Comunitate de tineri cu valori și viziuni similare ( Poți să te conectezi cu alți tineri cu viziuni similar și să te dezvolți împreună).

Te invitem să complectezi formularul de mai jos https://forms.gle/QbuWchm52VFgGDxH6 până pe 30 noiembrie și vei fi contactat pentru un interviu.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Instrumente de inteligență artificială | Program pentru profesori și elevi
Next Vino la EcoStart - O călătorie unică în lumea business-ului eco
Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă
About the author

Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + 15 =