Vino la EcoStart – O călătorie unică în lumea business-ului eco


Ești pasionat de ecologie și afaceri sustenabile? Ai o idee de business eco sau vrei să afli cum poți face o diferență reală în lumea de azi? Atunci, nu rata EcoStart – un forum unic organizat de studenții entuziaști ai Academiei de Studii Economice (ASEM)!

Despre ce este vorba?

EcoStart, un forum inovator organizat de studenții Academiei de Studii Economice, vă deschide ușile pe 7 Decembrie în Student Hub a ASEM (Blocul B), transformată într-un sanctuar al sustenabilității. Aici, veți avea ocazia unică de a întâlni speakeri de top din domeniul ecologic, reprezentanți ai organizațiilor de renume precum EcoVisio și Ecolocal, care vă vor împărtăși secretele succesului lor printr-o serie de prezentări captivante și workshop-uri interactive.

Evenimentul va include un concurs de idei inovatoare unde creativitatea voastră poate fi răsplătită cu premii ecologice, o tombolă cu surprize ce sprijină sustenabilitatea și o expoziție interactivă ce aduce în prim-plan proiecte revoluționare de la City Farm, Recycline, Gugu Gaga. Aceste activități sunt gândite nu doar pentru a vă informa, ci și pentru a vă inspira și a vă stimula gândirea creativă.

Participarea la EcoStart este absolut gratuită, dar locurile sunt limitate.
Așadar, grabiți-vă să vă înscrieți! Completați formularul de înscriere astăzi pentru a nu pierde ocazia de a fi în prima linie a inovației ecologice.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă dă start recrutărilor de toamnă-iarnă 2023.
Next „Rama Albastră” Păstrează vii și animează fotografiile din trecut
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + twelve =