Curs Educațional – interactiv: „Cum să creezi un CV angajabil”


Când vine vorba de căutarea unui loc de muncă, CV -ul este primordial. De aceea, Academia Moldo-britanică STEPP Digital te invită la un Curs: „Cum să-ți creezi un CV angajabil?”

Ce ar fi dacă am trata CV -ul nostru ca pe un  prieten? Să avem grijă de el, să îl revizuim din când în când întrebându-ne: „oare în ce stare se află acum?” sau „cât de bine ne mai cunoaștem?”.

Pentru că, nu-i așa, revenim la el urgent, doar când aplicăm la un proiect, la facultate, la angajare sau alte cazuri. De fiecare dată sperăm ca acest „purtător de cuvânt” al nostru să ne reprezinte cât mai bine. Ce sarcină grea îi revine CV-ului!

Despre cât de bine îl putem pregăti înainte de a-i „da cuvântul” în numele nostru, sunteţi invitaţi să discutaţi în cadrul webinarului din 19 februarie 2021, la orele 16.00, pe Zoom sau Live pe Facebook. 

Veți afla:
  • Ce înseamnă planificarea unui CV,
  • Cum să punem întrebări care contează,
  • Cum să folosim aplicația nr.1 în lume de recrutare – LinkedIn,
  • Vom vedea exemple de CV și cum să le evaluăm prin prisma unui angajator,
  • Veți afla de la prezentatorul cursului, Nadya Birca, Career Mentor al Universității din Birmingham și fondatoarea Academiei STEPP Digital care sunt calitățile de bază cerute la admiterea în facultățile din Marea Britanie.

Înregistrați-vă la curs lăsând adresa Dvs. de email aici: http://bit.ly/curs-cum-să-creezi-un-cv-angajabil.

Participanții webinarurilor Academiei Moldo-britanice STEPP Digital vor avea șansa de a câștiga unul dintre cele 3 premii în valoare de 1,000 de lei (MD) oferite în luna martie 2021, în cadrul celui de-al 4 webinar final dedicat interviurilor de angajare în format video (vom vorbi de utilizarea platformei YouTube).

Acesta este webinarul nr. 3 din șirul a 4 evenimente educaționale și face parte din cursul „Branding personal în rețelele sociale”, desfășurat de Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă”, în colaborare cu STEPP Digital Academy din Marea Britanie.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs online de poezie dedicat comemorării poetului Grigore Vieru
Next Vezi acum care sunt 5 cele mai frecvente întrebări adresate la un interviu!
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − thirteen =