Patru platforme utile ce te vor ajuta în crearea propriei afaceri


Începerea unei afaceri este un proces destul de complicat ce necesită multă muncă. Cantitatea de documentație, cerințele legale și dezvoltarea strategică pot fi destul de copleșitoare pentru un tânăr antreprenor. Astfel în ajutorul dvs. vă vin câteva platforme utile ce vă vor ajuta, cât și susține în crearea propriei afaceri de la 0!

AA/DCFTA Info Business

AA/DCFTA Info Business este o platformă de informare și instruire (online), care oferă consultanță și suport informațional pentru companii; cu scopul ca acestea să se adapteze condițiilor de derulare a afacerii într-un mediu concurențial înalt; și să beneficieze de oportunitățile oferite în cadrul Acordului de Liber Schimb cu Uniunea Europeană.

Business Market

Business Market sunt o agenție care combină tehnologia și creativitatea, în beneficiul afacerii tale!. Este o platformă pe care poți găsi o serie de sfaturi utile și idei inovatoare. Formată din programatori,  juriști, consultanți financiari, designeri web, specialiști SEO etc, sunt gata mereu să-ți răspundă la orice întrebare, pentru ca afacerea ta sa fie una de succes.

Plan De Afacere

Dacă încă nu știi ce afacere ai vrea să începi atunci sunt aici să te informez ca pe platforma Plan De Afacere găsești o serie de idei, modele și instrumente care îți vor fi de ajutor,  de asemenea găsești si câteva interviuri cu oamenii de succes care au reușit să-și deschidă propria lor afacere, povestind totul în exclusivitate.

Business Academy

Dacă totuși vrei să obții un certificat în acest domeniu atunci Business Academy este autorizată de către Departamentul de Examinări Internaționale Cambridge pentru a instrui cursanții conform unui program avansat în domeniul afacerilor. BusinessAcademy emite certificate oficiale în afaceri, recunoscute de către 627 de instituții de învățământ superior, precum și de multe companii regionale și internaționale. 

Cum ți s-a părut acest articol? Așteptăm răspunsul tău pe pagina noastră de Facebook și Instagram. Pentru a fi la curent cu toate oportunitățile ne poți urmări și pe Telegram!

 Reporter Youth.md: Rusu Andriana 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Interviu // Descoperă activitatea de voluntar: Cristina Vașciuc, membră a echipei de reporteri
Next Ești student la ASEM? Acum poți beneficia de o mobilitate academică ERASMUS+
Evelina Ciutac
About the author

Evelina Ciutac

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + seventeen =