DECLIQ: Concurs intelectual individual online organizat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale


concurs intelectual online

DECLIQ este un concurs intelectual individual online. Cel mai bine, jocul poate fi descris ca o combinație de „Match” și „Jocul căpitanilor” cu unele elemente inedite.

Concursul se desfășoară pe www.cmji.md. Pentru participare, fiecare jucător trebuie să se înregistreze (preventiv sau la startul concursului).

După înregistrare, jucătorul va primi un link, pe care îl va utiliza pentru sesiunea personală (nu transmiteți acest link altor persoane). Este un concurs în care fiecare participant are un scor personal. Pe parcursul jocului, participanții sunt grupați în echipe, în baza algoritmului din sistem. Echipele se schimbă la fiecare rundă.

Jocul este compus din 36 de întrebări grupate în 6 runde a câte 6 întrebări. La startul jocului, participanții primesc 42 de versiuni de răspuns. Dintre acestea, cel puțin 6 sunt greșite.

Acest concurs intelectual online se va desfăsura în data de 29 aprilie 2021, ora 19:30. Detalii suplimentare despre joc și regulile jocului accesează pagina de facebook a evenimentului.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs pentru tineri în domeniul proprietății intelectuale
Next Înscrie-te și fii membru al Comitetului Consultativ al tinerilor sub egida ONU (CCT ONU)
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − one =