Atelier de fotografie arhitecturală cu Volker Kreidler va fi organizat la Artcor


atelier de fotografie arhitecturala

În perioada 30 noiembrie – 3 decembrie Artcor te invită la un atelier de fotografie arhitecturală cu Volker Kreidler (Germania). Pe parcursul a 4 zile vei face cunoștință cu elementele compoziționale și tehnice de bază în fotografie.

Ulterior, fiecare participant va avea ca și sarcină fotografierea unor clădiri din Chișinău, recomandate de către organizatori. Lucrările vor primi feedback în cadrul unei sesiuni de mentorat ulterioare cu Volker Kreider.

Workshopul va avea loc în limba engleză.

Cine poate participa?

Fotografi și sau Fotografe profesioniști/profesioniste cu abilități de editare foto în programe specializate.Cum și unde se desfășoară workshopul?
Lecțiile vor avea loc în format online, trainerul conectându-se pe platforma zoom. Participanții sunt invitați la Artcor, unde va avea loc transmisiunea lecției, cu posibilitatea de conectare online pentru cei care nu pot fi prezenți fizic la eveniment.

Care sunt condițiile de participare?

Participanții trebuie să vină cu propriul aparat de fotografiat profesionist, digital.

Taxa de participare este 200 lei.

Câte persoane se pot înscrie?

La acest workshop vor participa 12-15 persoane, după principiul primul venit-primul servit. Evenimentul va avea loc pe 30 noiembrie 2020, ora 10.00.

Cine este trainerul?

Volker Kreidler, în calitate de fotograf de arhitectură, lucrează în principal pentru muzee, instituții și birouri de arhitectură. Lucrările sale constau din documentări ale expozițiilor în muzee, fotografii de arhitectură de interior și exterior pentru arhitecți, fotografii ale clădirilor, înainte, în timpul și după lucrări de renovare și modificare a acestora. Toate lucrările pe care le execută la comandă le realizează punându-și în față înalte standarde artistice și de calitate tehnică maximă.

În activitatea sa profesională artistică se conduce de aceeași parametri, fiind preocupat în mare parte de procesele de transformare și topografia Europei Centrale și de Est.

Pentru mai multe detalii despre atelier, vizitați pagina de facebook a evenimentului.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Burse de cercetare pentru studenți în cadrul New Europe College-Institute for Advanced Study
Next Video // Râul Ceaga – important, dar poluat
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *