Participă la „Ziua Faptelor Bune” – 15 mai 2022


Pe 15 mai 2022, Centrul Republican al Voluntarilor se va alătura pentru a șaptea dată mișcării mondiale Ziua Faptelor Bune, care reunește 4.000.000 de oameni din peste 108 de țări ale lumii.

Centrul Republican al Voluntarilor în cadrul JCC „KEDEM” este reprezentantul oficial al „Ziua Faptelor Bune” în Moldova. Din 2016, peste 8.615 de voluntari din Moldova au participat la „Ziua Faptelor Bune” în cadrul a 483 de acțiuni de voluntariat din 73 de localități ale țării. Milioane de oameni, mii de organizații și companii din întreaga lume se reîntâlnesc în fiecare an pentru a-i ajuta pe alții de bună voie.

Cum poți participa la Ziua Faptelor Bune?

Acțiuni deschise – 5 activități de voluntariat de la echipa RVC pentru toți cei care doresc să încerce voluntariatul și să facă o faptă bună. Înscrierile au loc în perioada 21 februarie – 30 aprilie. Înregistrarea și acțiunile
deschise
.
Acțiuni închise – un număr nelimitat de organizații (comerciale, necomerciale, voluntare, grupuri de inițiativă). Înregistrările au loc în perioada 14 februarie – 30 aprilie. Înregistrarea acțiunilor deschise.
Sponsorizarea evenimentului: furnizarea de materiale, fonduri pentru organizarea acțiunilor de voluntariat, încurajarea voluntarilor și abordarea nevoilor în cadrul evenimentului.
Suport informativ al evenimentului: postarea știrilor, articolelor pe rețelele sociale și portaluri de știri, furnizarea de transmisii, reportaje, postarea articolelor finale despre eveniment.

Program

● 15 mai 10:00 – 17:00 Desfășurarea acțiunilor de voluntariat în Republica Moldova (Harta acțiunilor de voluntariat din Ziua Faptelor Bune va fi publicată prealabil).
● 17 – 26 mai- Votarea pentru cea mai bună organizație și activitate de voluntariat și promovarea Zilei Faptelor bune pe site www.rvc.md.

PROMO VIDEO 2022

Pentru mai multe informații:
060062039 Irina – manager de proiect, 068093523 Iulia – reprezentant Ziua Faptelor Bune în Moldova.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Falsele dihotomii: ce reprezintă și cum să răspunzi acestora
Next Stagii de practică pentru studenți în instituțiile statului
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + 5 =