Youth.md și Festivalul Tineretului 2017


Pe 12 august 2017, Strada Pietonală “Eugen Doga” a devenit locul unde buna dispoziție, motivația și tinerețea și-au dat întâlnire în cadrul Festivalului Tineretului!

  Ziua Internațională a Tinerilor a fost marcată pentru al treilea an consecutiv, la Chișinău, printr-un grandios eveniment, organizat de către cei care au demonstrat în repetate rânduri că Noi Tinerii CoNTăM, adică de Consiliul Național al Tineretului. Iar pentru că echipa youth.md este mereu alături de TINEri, anul acesta, ne-am asumat rolul de parteneri media și credem că am reușit să te informăm și să-ți aducem cele

mai interesante noutăți din culisele festivalului!

  Deoarece nu am putut rata ocazia unică de a ne cunoaște cititorii, la festival, am avut propriul nostru stand unde am împărțit zâmbete și bună dispoziție tuturor! Aici, ai avut prima întâlnire cu echipa noastră activă, ai rezolvat un puzzle interesant, primind în schimb o recompensă dulce și, sperăm noi, ai evadat pentru o clipă în lumea oportunităților, citind cele mai relevante articole!

 La Festivalul Tineretului, am participat împreună la ateliere și work-shop-uri utile, am gustat din culturile altor țări, ne-am făcut noi prieteni, am cunoscut colegi din alte ONG-uri și ne-am bucurat de muzica bună, dansând ca și cum nu ne-ar fi văzut nimeni! Dar cel mai important lucru este că am reușit să transformăm o zi toridă de august, într-o sărbătoare a tinereții, care ne-a oferit energie cât pentru un an întreg!

  Îți suntem recunoscători, dragă cititorule, pentru toată inspirația și motivația, pe care ne-ai dăruit-o și-ți mulțumim pentru fiecare mesaj frumos, pe care ni l-ai lăsat pe panoul special, pregătit cu mare grijă de noi! Să ai o vară extraordinară în continuare și ține minte: cele mai bune oportunități, le găsești la noi!

 

 

 

Autor: Garuța Alexandrina

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dacă ești pasionat de arhitectură, vino să vezi prin ce se deosebește orașul nostru
Next Hai să sărbătorim împreună 65 de ani de CRICOVA !
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × five =