#PrindeŞansa Participă la un quiz online împreună cu Youth.md! 


quiz online marca youth.md

Eşti în căutare de oportunităţi naționale şi internaționale? Vrei în acelaşi timp să ai parte de distracție şi să răspunzi la întrebările unui quiz online? Youth.md vine cu un nou eveniment marca #PrindeŞansa mai altfel!

Evenimentul #PrindeŞansa va avea loc la data de 6 august, începând cu ora 17:00, pe platforma ZOOM. Se va desfăşura în 2 etape. Prima etapă va include o prezentare informativă de 15 minute despre oportunitățile de care poți avea parte ca şi tânăr. A doua etapă va include quiz-ul propriu-zis, desfăşurat pe platforma Kahoot!. Un quiz de cultură generală, bazat pe joc şi tehnologie educațională.

Pentru ca totul să decurgă ca la carte, vei avea nevoie de două dispozitive, unul ca să vezi întrebările #PrindeŞansa pe ZOOM şi altul – ca să poți răspunde la ele pe Kahoot!. Cei mai activi şi curajoşi tineri care vor participa la acest quiz online, vor fi premiați. 

Tot ce trebuie să faci, e să completezi acest formular. Datele de acces la eveniment vor fi transmise ulterior, prin email.

CE ESTE #PRINDEȘANSA? 

#PrindeȘansa este o campanie de informare organizată de către portalul de știri pentru tineri youth.md, cu suportul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării cu scopul informării tuturor tinerilor despre oportunități ce merită descoperite. 

Astfel, vor fi organizate sesiuni de informare care îi vor avea ca invitați pe membrii organizațiilor care oferă oportunități pentru diverse categorii de persoane, de la elevi până la tineri ce deja își lansează propria afacere.

Descoperă mai multe oportunități, alături de echipa youth.md! Nu uita să ne urmăreşti pe paginile noastre de Telegram şi Instagram!

Previous Află 7 lucruri interesante de ziua internațională a ciocolatei cu lapte
Next Student în Diasporă // Descoperă de la Mihaela Eșanu particularitățile universității Harvard prin ochii unui student internațional
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *