Participa la un program de granturi si fii sustinut in initierea unui start-up


Centrul pentru Educaţie Antreprenorială şi Asistenţă în Afaceri ,CEDA, cu suportul financiar al Fundaţia Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED) dă start Programului de Granturi pentru absolvenții Instituțiilor de Învățământ Profesional Tehnic. Prin programul său de donații mici în echipament, CEDA oferă asistență tinerilor la inițierea unor afaceri mici (start-up-uri) sau pentru dezvoltarea unor afaceri ale lor aflate la o etapă incipientă.

Cine poate să aplice la programul de granturi?

  1. Tinerii care absolvesc în acest an o instituție de învățământ profesional tehnic (Centru de Excelență, Școală Profesionale sau Colegiu) și: au studiat disciplina ”Bazele antreprenoriatului”; au elaborat un plan de afaceri și l-au prezentat la nivel instituțional.
  2. Tinerii care au absolvit o instituție de învățământ profesional tehnic în anii precedenți și: au studiat disciplina ”Bazele antreprenoriatului” sau au participat la un curs de antreprenoriat desfășurat în cadrul proiectului și au elaborat  un plan de afaceri, sau doresc să participe la un curs de antreprenoriat pentru a elabora un plan de afaceri cu intenții argumentate de a porni ulterior la realizarea acestuia.

Important ! Valoarea maximă a grantului  – 1.350 €. Beneficiarul de grant trebuie sa vină cu o contribuție proprie la realizarea planului de afaceri în mărime de minimum 10% din suma grantului .

Informații: 022 885425, 079002848

E-mail: oficiu@ceda.md

Documentele necesare pentru participare le gasiti aici: http://ceda.md/event/program-de-granturi-pentru-absolventii-institutiilor-de-invatamant-profesional-tehnic/

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Make your life more colourful with Graffiti Workshop #2
Next Vino la "Microsoft Excel pentru business" și studiază efectuarea analizelor și diverselor rapoarte
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *