Educație non-formală: Înscrie-te la școala de Iarnă 2020 „Democrația Aplicată”


educatie non formală democratia aplicata crjm

Educație non-formală: Ești student/ă sau proaspăt/ă absolvent/ă al/a unei universități? Ești interesat/ă  în promovarea democrației în Republica Moldova? Vino la Școala de Iarnă 2020 „Democrația Aplicată” pentru a afla: 

  • Care sunt principiile democrației și ale statului de drept?
  • Care sunt instrumentele de combatere a corupției și de protecție a drepturilor omului?
  • Cum te poți proteja de propagandă și știri false?
  • Ce înseamnă activism civic?

Cei mai activi participanți vor fi premiați!
Vei avea parte de simulări de situații și exerciții interactive, iar la finalul școlii vei primi și un certificat de participare, rezultat pentru investiția pe care o faci în educație non-formală

Completează formularul de participare disponibil AICI până la 16 decembrie 2019.

Școala de Iarnă 2020 „Democrația Aplicată” se va desfășura în perioada 30 ianuarie-2 februarie 2020, în afara Chișinăului. Locația și agenda atelierului vor fi comunicate ulterior participanților care vor fi selectați.

Participarea la școala de iarnă este gratuită! În plus, CRJM va acoperi cheltuielile de transportare, cazare și alimentare ale participanților.

Care sunt condițiile de participare?
1. Să fii student/ă a/al anului III-IV, masterand/ă sau proaspăt/ă absolvent/ă al/a facultății de drept, jurnalism, relații internaționale, științe politice, administrație publică, asistență socială, istorie, filosofie, psihologie, economie, pedagogie;
2. Să cunoști limba română;
3. Să fii disponibil/ă să participi la școala de iarnă în afara municipiului Chișinău pe întreaga durată a acesteia (patru zile);
4. Sunt eligibile și persoanele care au participat anterior în cadrul școlii de iarnă/vară „Democrația Aplicată”. Însă prioritate au cei care nu au participat anterior.

Selecția participanților se va desfășura în două etape:
Etapa I

  • Preselecția candidaților în baza analizei formularelor și CV-urilor (în format .pdf) depuse până la 16 decembrie 2019 (formularul este disponibil aici)

Etapa II

  • Un scurt interviu telefonic cu candidații preselectați (ora și ziua desfășurării interviului vor fi comunicate candidaților prin email)

Doar persoanele preselectate vor fi contactate pentru interviu!
Pentru întrebări ne poți contacta la următoarea adresă electronică: ecaterina.popsoi@crjm.org

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Erasmus+ îți oferă mobilități de lungă sau scurtă durată
Next Eşti în căutarea unui job? Centrul pentru Jurnalism Independent angajează
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + seven =