„Digital Connections MD-UA” – un eveniment de cunoaștere a potențialului din industria IT


Domeniul tehnologiilor informaționale are potențial enorm de creștere în Republica Moldova, iar femeile sunt tot mai determinate de a-și dezvolta abilitățile TIC pentru a alege o carieră în această industrie. Pe data de 17 iunie, vă invităm la „Digital Connections MD-UA”, un eveniment de cunoaștere a potențialului din industria IT împreună cu comunitatea femeilor  WoW din Moldova și Ucraina.

„Digital Connections MD-UA” va avea loc la IHUB Green / Women Hub, de pe strada 31 August, 78, cu începere de la ora 16:00.

În cadrul evenimentului, vor fi prezentate inițiativele, programele și oportunitățile de dezvoltare atât pentru femeile din Moldova, cât și din Ucraina.

De asemenea, vor avea loc discuții despre piața locală de muncă, oportunități de familiarizare cu domeniul IT, precum și proiecte de dezvoltare în cadrul comunității.

La „Digital Connections MD-UA” vor participa și invitați speciali de la companii IT precum: Stefanini, Crunchroll, Moldcell, care vor relata din experiența lor, vor pune în discuție realitatea de pe piața muncii din Moldova, necesitățile și tendințele actuale ale pieței, și, de asemenea, oportunitățile destinate fetelor și femeilor care au fugit din Ucraina.

Evenimentul este parte a proiectului „Empowering Women Hub Networks” finanțat de UN Women și Suedia, în parteneriat cu Proiectul TEKWILL, finanțat de USAID și Suedia.

Pentru mai multe detalii, persoană de contact: Irina Grișca, telefon: +373 60 39 12 27.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous [INTERVIU] Nadya: Rolul apei în viața fiecăruia - "Asta le doresc tuturor - Hotărâre”
Next Servicii medicale gratuite pentru copiii lucrătorilor medicali din familii monoparentale și cu mulți copii
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − 2 =