Urmărește LIVE lansarea picturii murale #NeamPornit


lansarea picturii murale #NeamPornit

The Moldovan Investment Agency, deținător al brandului de țară – Pomul Vieții, Primăria Municipiului Chișinău și Pretura sectorului Centru vă invită la lansarea picturii murale #NeamPornit, situată sub podul de la Telecentru, la intersecția străzilor Miorița și Șoseaua Hâncești.

Evenimentul de lansare va avea loc în aer liber, miercuri, 16 septembrie, la ora 11.00, sub podul de la Telecentru, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță necesare, având în vedere contextul pandemic.

Amintim că, pictura murală a fost creată în cadrul Campaniei Naționale de relansare a Turismului Intern #NeamPornit #Protejați. Aceasta reprezintă o simbioză dintre elementele brandului de țară al Republicii Moldova – „Pomul Vieții” și flora și fauna incluse în Cartea Roșie a Moldovei.

Pictura murală fost realizată de către artistul muralist Dmitrii Potapov, iar inițiativa de realizare a proiectului aparține BERD’S Design Hotel și companiei de vopsele lavabile Caparol Moldova, fiind realizată cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău.

Lansarea picturii murale va putea fi urmărită Live pe pagina de Facebook a Agenției de Investiții, dar și pe pagina oficială a campaniei #NeamPornit.

Campania națională #NeamPornit a fost inițiată la sfârșitul lunii aprilie de Agenția de Investiții, partener de dezvoltare al sectorului turismului și care promovează Moldova drept o destinație turistică cu experiențe autentice și neexplorate. Inițiativa are scopul de a stimula crearea ofertelor turistice locale și creșterea consumului produsului intern, în contextul în care sectorul ospitalității a fost lovit dur de efectele pandemiei de COVID-19.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous [Foto] Mierea şi albinele: află mai multe despre industria mierii în Republica Moldova
Next Concurs pentru elevi: Promovează natura Rezervației Orheiului Vechi și câștigă premii
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × one =