Vrei să arăți lumii actorul/actrița din tine? Participă la un casting organizat de Teatrul Epic de Etnografie și Folclor „Ion Creangă”


Teatrul Epic de Etnografie și Folclor „Ion Creangă” a anunțat desfășurarea unui casting pentru rolurile de actori și actrițe în unele dintre cele opt spectacole ale acestuia.

De 30 de ani Teatrul Epic de Etnografie și Folclor ,,Ion Creangă” redescoperă și pune în valoare folclorul românesc. Acesta este unicul teatru din Chișinău, în repertoriul căruia sunt incluse doar spectacole din dramaturgia națională. Astfel, după o stagiune de vară productivă, cu spectacole educative, instituţia dorește să-şi mărească echipa.

Prin urmare, teatrul a anunțat preselecții pentru următoarele spectacole:
# „Năpasta” I.L. Caragiale;
# „Prostia omenească” de I. Creangă;
# „Soacra cu trei norori” de I. Creangă;
# „Arvinte și pepelea” de V. Alecsandri;
# „Mama este soarele” de V. Bădița;
# „Povestea lui Linte” de A. Palagniuc;
# „Șezătoarea”;
# „Vai sărmana turturică”.

*În mare parte spectacolele sunt pentru copii.

Doritorii sunt invitați să expedieze un dosar de candidatură care va include: CV-ul, numărul de telefon, vârsta persoanei, un set de fotografii portret din profil și din față, fotografii din statură, precum și fotografii în costume scenice. De asemenea, candidații trebuie să pregătească o piesă vocală și o performanță coregrafică ori de plastică corporală. 

*Persoanele vor trebui să specifice și pentru ce rol doresc să se prezinte la audiții.

Dosarul de candidatură îl puteți expedia pe poșta electronică [email protected], iar înregistrările se pot efectua la numărul de telefon 069161332 ori (022)854958.

Termenul limită de depunere a dosarului este 8 august 2022.

La înregistrare, candidatul va primi textul personajului, iar castingul va include prestații individuale, precum și cele cu un partener. De altfel, actorii angajați vor semna un contract pentru o stagiune.

Prin trimiterea CV-ului, dar și a alte documente necesare la adresa electronică indicată de instituție, candidatul își oferă implicit acordul ca datele sale personale să fie deținute și prelucrare de Teatrul Epic și Etnografie și Folclor „Ion Creangă”, exclusiv în vederea analizării aptitudinilor candidatului și păstrării acestora pentru o perioadă mai îndelungată.

Candidatul poate revoca oricând acest consimțământ prin trimiterea unei scrisori corespunzătoare la poșta electronică a instituției: [email protected].

Pentru mai multe informații apelați numărul de telefon 069161332.

Sursa: diez.md.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Lansare de Carte: „Dialogul unui filosof cu o cioară” la Biblioteca Națională a Republicii Moldova
Next Program de granturi mici Efes Moldova #PrieteneștePentruTurism, ediția a III-a
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − two =