Participă la primul Târg al Absolvenților Instituțiilor Americane și află toate detaliile despre sistemul de învățământ din SUA

oportunităţi pentru tineri, studii, SUA

Centrul de Informații Universitare (CIU) / EducationUSA Chișinău, în parteneriat cu Ambasada SUA din Moldova, organizează prima ediție a U.S. Alumni Fair – la Chișinău, în data de 12 mai 2018 pentru toți studenții care vor să-și urmeze studiile în SUA sau să exploreze instituțiile de învățământ superior de acolo.

Cei interesați de orice nivel de studiu și programe ale școlilor din S.U.A. și diferitele sale oportunități de studiu sunt bineveniți să participe la acest eveniment.

Veți avea ocazia să vă întâlniți personal și să adresați întrebări oficialilor și reprezentanților americani din partea Ambasadei SUA din Moldova, personalului Departamentului EducațieUSA și Alumni care vor reprezenta universitățile americane și pentru a împărtăși experiența lor educațională, precum și informații despre procesele de aplicare.

 Târgul oferă o agendă specială de prezentări ale instituțiilor de învățământ superior reprezentate, cât și posibilitatea de a discuta cu absolvenții instituțiilor în cauză!

Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului.
Intrarea este GRATIS!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Află totul despre studiile în România de la studenți de peste Prut, care se vor aduna la Chișinău să-ți ofere sfaturi prețioase
Next Află cum se scrie o anchetă corect la atelierul de metode şi practici ale jurnalismului de investigaţie
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + two =