Află totul despre studiile în România de la studenți de peste Prut, care se vor aduna la Chișinău să-ți ofere sfaturi prețioase

studenți Români,a Liceul Spiru Haret, studii România

Ești absolvent de liceu și te afli în verva unor decizii importante pentru viitorul tău? Ai vrea să afli care sunt ofertele de studii de licență propuse de cele mai mari centre universitare din România? Atunci „Students from Romania share experience” e soluția perfectă pentu tine.

Evenimentul va avea loc la Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Chișinău, sâmbătă, 19 mai, de la ora 11:00 la 13:30. 

„Doritorii de a participa vor avea ocazia să se documenteze referitor la oferta de studii din România, fiind informați chiar din prima sursă, de la studenți basarabeni care-și urmează studiile peste Prut. Se vor împărtăși experiențe din cadrul orelor petrecute de studenți în universitate, oferindu-le tururi virtuale viitorilor studenți pentru ca aceștia să vadă condițiile oferite de instituțiile de învățământ superior. În cadrul evenimentului, se vor livra informații nu doar despre oferta educațională și procesul de admitere în universități, dar și despre viața studențească în cămin, atmosfera din oraș, oameni, localuri, opinii personale și multe altele”, spun organizatorii. 

Evenimentul organizat de către „Asociația Europeană a Tinerilor” Chișinău, „Organizația Studenților Basarabeni” din București, Timișoara și Constanța, „Aociația Tinerilor Români din Afara Granițelor” Iași.

Garantează-ți o alegere corectă, informându-te de la cei care au experimentat deja asta.

Pentru a participa la eveniment trebuie să vă înregistrați AICI.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB// Zenith Media Moldova caută un Designer cu simţ artistic dezvoltat şi imaginaţie
Next Participă la primul Târg al Absolvenților Instituțiilor Americane și află toate detaliile despre sistemul de învățământ din SUA
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − seven =