ESA Copernicus SpaceLeap Challenge // stimularea observării Pământului


Agenția Spațială Europeană (ESA) lansează concursul ESA Copernicus SpaceLeap Challenge, și îi invită să participe pe cei care pot contribui la stimularea dezvoltării pieței internaționale de observare a Pământului (EO) pentru produse și servicii de informare bazate pe spațiu.

Apelul este organizat în cadrul programului Copernicus Masters, o inițiativă emblematică a UE și a ESA de a oferi o infrastructură spațială pentru monitorizarea mediului la nivel mondial, în special în Europa. Participanții din afara Europei, în special din regiunea Parteneriatului Estic (Azerbaidjan, Armenia, Georgia, Republica Moldova și Ucraina), sunt încurajați să aplice.

Cele mai reușite 3 soluții vor primi un premiu bănesc în valoare de 5.000 Euro fiecare. Câștigătorul concursului Copernicus Masters 2022 va primi un premiu bănesc în valoare de 10.000 de euro. 

ESA Space LeapChallenge acceptă propuneri numai din partea întreprinderilor, a instituțiilor științifice și a persoanelor fizice majore care au reședința permanentă, sediul sau naționalitatea în țări care au semnat un acord de cooperare Copernicus.  Acest acord prevede accesul la datele Copernicus și schimbul de date de observare a Pământului.

Termenul limită pentru aplicare este 11 iulie. Pentru mai multe detalii și înregistrare accesează ACEST LINK.

Descoperă mai multe articole pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Stagiu // Asistență administrativă în cadrul Fundației Startup Moldova
Next Eveniment ATIC // EU Tech Days în Cahul, 20, 24 și 25 mai 2022
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 4 =