Participă la o campanie despre Mental Health marca Youth.md!


campanie

O nouă campanie marca Youth.md îți oferă oportunitatea să promovezi subiectul ,,Mental Health Awarness” și să fii informat!

Fiecare dintre noi se poate simți îngrijorat sau anxios, însă, relativ puțini oameni dezvoltă o boală mintală. Care este diferența? O boală mintală este o afecțiune care se pune în calea gândirii, a relaționării cu ceilalți și a desfășurărilor activităților cotidiene.

Au fost identificate și definite până în prezent zeci de boli mintale. Acestea includ depresia, tulburări de anxietate, tulburări de alimentație, tulburări de dispoziție, schizophrenia, dependența de anumite substanțe și multe altele.

Cu toate astea, o mare parte din populație nu este suficient informată în privința sănătății mintale. De multe ori, se consideră că unele afecțiuni mintale ar fi doar niște „perioade” care vor trece rapid. De aceea, echipa Youth.md dă start la o campanie cu subiectul „Mental Health Awarness” („Conștientizarea sănătății mintale”).

La această campanie vor fi organizate câteva training-uri de weekend, desfășurate prin Zoom, în care se va vorbi despre aspectele săntătății mintale. Proiectul va da start pe data de 11 ianuarie și va continua până pe data de 31 ianuarie. Pentru a participa la training-uri, completează formularul https://forms.gle/Emi5Su445SfFYgr56 !

De asemenea, în cadrul acestei campanii, va fi organizat și un concurs, prin intermediul unei galerii de artă online. Participanții vor trimite echipei noastre diverse lucrări, manifestări ale artei la subiectul „Sănătatea mintală” prin formularul https://forms.gle/yQxHG8pjB5RHpG4c6 .  Lucrările vor acumula voturi, iar persoanele ale căror lucrări au acumulat cele mai multe voturi, vor fi premiate. 

Acestea fiind spuse, echipa Youth.md te invită să participi la campanie ca să știi cum să-ți protejezi sănătatea mintală. Pentru a afla mai multe detalii referitor la campanie, și nu numai, te invităm să ne urmărești pe paginile rețelelor de socializare (Facebook, Instagram și Telegram)!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job part-time // Academia Părinților de Invidiat angajează specialist în comunicare
Next Institutul de Studii Avansate LE STUDIUM din Franța oferă burse de cercetare
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *