Participă la Hackathon-ul de idei inovative în domeniul Antreprenoriatului Social și Verde, Chișinău, 17-18 septembrie 2022!


Hackathon-ul de idei inovative în domeniul Antreprenoriatului Social și Verde este un program intensiv de generare, creare și testare accelerată a ideilor de Startup-uri, precum și implementarea acestora cu ajutorul conceptului de Design Thinking.

Acesta se va desfășura în perioada 𝟭𝟳-𝟭𝟴 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟮, și îți va oferi posibilitatea să creezi și să testezi ideea de afacere socială și verde. Te așteptăm!

Din cauza schimbărilor radicale din societate și mediul înconjurător, dezvoltarea afacerilor sociale și verzi a devenit nu doar un moft, dar și o necesitate. Vino la Hackathon-ul organizat de 𝗛𝗨𝗕-𝘂𝗹 𝗔𝗻𝘁𝗿𝗲𝗽𝗿𝗲𝗻𝗼𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗦𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗶 (𝗘𝗰𝗼𝗩𝗶𝘀𝗶𝗼) în parteneriat cu 𝗶𝗛𝗨𝗕 𝗖𝗵𝗶𝘀̦𝗶𝗻𝗮̆𝘂 pentru a dezvolta și implementa o idee de afacere socială cu impact real!

Programul este destinat tinerilor(-elor) și antreprenorilor(-arelor) care sunt în căutare de idei și mentorat pentru dezvoltarea afacerii. Încurajăm să aplice persoanele interesate de acest domeniu, dacă ești: tânăr(a), elev(a), student(ă), antreprenor(oare) social(ă), activist(ă).

În cadrul Hackathon-ului vei avea parte de următoarele activități:

🌱 Sesiuni introductive despre Design Thinking / Antreprenoriat Social / Antreprenoriat Verde;
🌱 Crearea echipelor (puteți să veniți cu echipa formată sau să vă alăturați unei echipe în cadrul evenimentului);
🌱 Identificarea problemei ce urmează a fi soluționată;
🌱 Conceptualizarea proiectului de Start-Up ce va rezolva problema identificată;
🌱 Dezvoltarea prototipului cu ajutorul mentorilor din cadrul Hackathon-ului;
🌱 Prezentarea proiectului în fața membrilor juriului și a participanților.

Hackathon-ul are o durată de 30 de ore, astfel trebuie să fii pregătit să lucrezi asupra proiectului „zi și noapte”. 30 de ore de lucru asupra ideilor inovative de afaceri sociale și verzi. 

Pentru a participa în cadrul Hackathon-ului, este necesar să completezi formularul de înregistrare și să ai o doză de MOTIVAȚIE.

După completarea formularului de înregistrare, persoanele alese vor fi contactate de către organizatori.

În caz de necesitate, sau pentru a afla mai multe detalii despre activitate, puteți să contactați coordonatorul proiectului:
Racu Laurențiu
Tel: 068814416
Mail: laurentiu.racu@ecovisio.org

Acest eveniment este realizat de EcoVisio în cadrul proiectului „Antreprenoriatul Social pentru tineri și tinere”, implementat cu suportul financiar al Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova în cadrul Programului de Granturi 2022.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs de selectare a 6 facilitatori (-toare) în cadrul unui schimb intercultural în Elveția. Termen extins
Next Panel de discuții ,,Bariere în lansarea și dezvoltarea Startup-urilor naționale’’ în cadrul proiectului „Activarea Potențialului Economic al Tinerilor”
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + 9 =