Ești absolvent al programelor Guvernului SUA? Participă la Congresul Anual al Absolvenților


congresul absolventilor

Moldova ReConnect, proiect coordonat de Consiliile Americane și Ambasada S.U.A. în Republica Moldova, te invită să participi la CONGRESUL ABSOLVENȚILOR programelor de schimb ale Guvernului S.U.A. , ce va avea loc pe 30 noiembrie 2019, ora 10:30 -16:00, la Universitatea de Stat “Alecu Russo” din Bălți.

Congresul Anual al Absolvenților este o platforma de comunicare si dezvoltare profesională a comunității absolvenților prin schimb de practici și experiențe, comunicare cu diferiți invitați și experți, contribuții personale.

In aceasta ediție, in exclusivitate pentru absolventi, Sam Potolicchio (http://www.sampotolicchio.com/), Directorul Programului Global and Custom Education la Universitatea Georgetown, apreciat ca unul din cei mai buni Profesori din S.U.A. conform clasamentului Princeton, va prezenta un seminar despre Inteligența Emoțională și Comunicarea în Leadership.

Programul va include premii pentru Absolvenții care au demonstrat realizări notabile în carierele și în comunitățile lor. De asemenea, va fi organizat un târg al proiectelor și programelor de schimb de experiență ale Ambasadei S.U.A.

A doua parte a evenimentului va oferi absolvenților posibilitatea de a participa la ateliere precum: Managementul proiectelor, Activități de team building, Implicarea în procesul de luare a deciziilor, MOJO (jurnalism mobil).

Invitații și vorbitorii sunt activi membri ai comunității de absolvenți ai programelor americane, lideri de ONG-uri, activiști și profesioniști din diverse domenii.

Grăbește-te și înregistrează-te completând acest formular până la data de 28 Noiembrie, 2019.

A XVII-a ediție a Congresului Absolvenților este pentru prima data organizat la nivel regional.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job pentru tineri: implementează programe educaţionale şi Promo-LEX te angajează!
Next International Education Week 2019 organizat de America House Chișinău se va desfășura în această săptămână
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − 11 =