Găsește inspirație pentru propria afacere alături de participanții Upcelerator care își vor prezenta LIVE proiectele


live upcelerator proiecte

Participă la acest eveniment pentru tineri și găsește inspirație pentru propria afacere! Cunoaște participanții Upcelerator, cât și ideile lor de afaceri, urmărind un LIVE organizat de TekwillDreamups şi Orange.

De 11 săptămâni se desfășoară programul Upcelerator.Participanții învată cum să dezvolte o afacere și cum să parcurgă calea de la idee, la istorie de succes. A venit timpul să cunoști eroii programului și ideile lor de afaceri.

Joi, 20 august, la ora 17.00, urmărește o transmisiune LIVE, în care tinerii antreprenori își vor prezenta conceptele de afacere pe care le dezvoltă în accelerator și vor vorbi despre progresul acestora. Dacă te conectezi și tu, poate găsești inspirație pentru noua ta afacere.

Istoriile vor fi spuse de:

  • Lilia Oglinda, Linotake
  • Adrian Hanganu, REVeRe Solutions
  • Mihai Focsa, invataonline.ro

Upcelerator este primul accelerator de afaceri online din Moldova. Este dedicat tinerilor antreprenori şi celor care aspiră să fie parte a comunităţii de afaceri. Programul a fost lansat de Asociaţia Dreamups, cu susținerea Orange Systems, European Fund for Southeast Europe (EFSE) Entrepreneurship Academy și realizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID – US Agency for International Development) și al Suediei în cadrul Proiectului Tekwill. La prima ediție participă 47 tineri din țară și din diasporă.

Vezi mai multe detalii despre program pe www.omd.md/Upcelerator și https://upcelerator.md/

Descoperă mai multe oportunități și evenimente, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Asociația Urmașii lui Ștefan cel Mare vă invită la evenimentul de înmânare a ghiozdanelor „Împreună pentru educație”
Next TEP - Tinerii pentru ECO Plastic te invită la un eveniment de Colectare de Plastic
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 9 =