Eveniment pentru tineri: Setează-ţi rezoluţii pentru noul an alături de TECH Women


Eveniment pentru tineri: Te-ai săturat să îți abandonezi rezoluțiile de Anul Nou ? Participă la ,,404: Resolution not found“ și realizează-ți visele !

   Anul Nou semnifică noi începuturi. De aceea, majoritatea dintre noi își setează rezoluții, care însă, de obicei, după doar câteva săptămâni sunt uitate.

   Astfel de scopuri sunt deseori neglijate datorită singurătății din fața provocării sau chiar a eventualelor greutăți din drumul spre atingerea lor. TECH Women nu vă lasă la greu, ci vă invită la ,,404: Resolution not found“. Este vorba de un eveniment de networking care adună împreună oameni de toate vârstele, sexele și interesele care au un scop comun, și anume acela de a seta o rezoluție realizabilă.

La eveniment veți putea :

  • descoperi diverse tipuri de rezoluții;
  • învăța cum să vă atingeți scopurile ;
  • cunoaște invitați inspiraționali care vă vor ajuta să alegeți și să vă realizați planurile;
  • întâlniți alte persoane cu interese comune.

Acest eveniment pentru tineri va avea loc pe data de 24 ianuarie, la ora 18.00 la Artcor. Biletele sunt disponibile la https://www.tekwill.md/events/404-error-resolution-not-found.

TECH Women, o inițiativă dedicată atragerii, susținerii și promovării femeilor în domeniul IT și creării condițiilor pentru participarea deplină a acestora în cea mai dinamică și profitabilă industrie a prezentului și viitorului.

Toți banii din vânzarea biletelor vor fi donați!

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi aici.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Training pentru studenţi în domeniul Mobile Journalism (MoJo)!
Next Vrei să faci voluntariat? Fondul pentru Tineri Ialoveni este în căutare de noi membri
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − eleven =