EU4Moldova: Startup City Cahul. Doi tineri din mun. Cahul își propun să inițieze propria afacere PITICOT


Mihai și Veronica sunt doi tineri din orașul Cahul studenți ai colegiului Iulia Hasdeu pasionați de organizarea petrecerilor pentru copii. În cadrul Hackathon-ului Startup City Cahul am hotărât să inițiem afacerea PITICOT prin care dăm culoare evenimentelor și creăm amintiri de neuitat atât copiilor cât și părinților.

Veronica Zbîrciog este co-fondatoare proiectului. Fiind absolventă a Școlii de Arte Plastice din orașul Cahul are o experiență în domeniul Face Paint-ului.

Sava Mihail este este cel de al doilea co-fondator. Mihail este pasionat de fotografie și are o experiență în domeniul animației.

Cum activează PITICOT ?

Activitatea de bază constă într-un program de animație care include jocuri distractive și activități distractive în grup, care vor distra nu doar copiii dar și întreg publicul prezent la eveniment. Mai mult decât atât, echipa PITICOT organizează ședințe foto cu mascote (eroine și eroi din desene animate). Pentru cei plecați peste hotare, echipa PITICOT are oferte generoase pentru organizarea evenimentelor de zile de naștere.

De ce PITICOT ?

Denumirea Piticot vine de la numele piticului cunoscut de toți. Echipa a dorit să pună accent pe dezvoltarea acestui personaj și crearea emoțiilor pozitive în rândul clienților printr-o incursiune în lumea basmelor. Ei au decis să înceapă această afacere pentru a le da culoare evenimentelor și un răgaz părinților.

                    Cum pot fi găsiți Echipa Piticot ?

Găsiți detalii despre PITICOT aici:

Official Site http://project4513077.tilda.ws/page21840936.html

Instagram    https://instagram.com/piticot.cahul?utm_medium=copy_link

Facebook     https://www.facebook.com/mihai.sava.9275

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job pentru tineri // Radio Chișinău angajează reporter/ă
Next Curs de instruire în Polonia pentru tinerii interesați de incluziune
PERSPECTIVA
About the author

PERSPECTIVA

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − 6 =