Participă la cel mai important festival dedicat societății civile – Civic Fest!


civic fest

Cea de-a V-a ediție a Festivalului Internațional „CIVIC FEST: Moldova pentru cetățeni” va avea loc la Chişinău, la sfârșitul lunii septembrie.

Când? 29  septembrie, orele 09.00 – 18.00 și 30 septembrie, orele 10.00 – 19.00

Unde? Summit Events, Chișinău, str. Tighina 49/3 și Centrul Shopping MallDova, Chișinău, strada Arborilor 21

CIVIC FEST constituie cel mai important eveniment dedicat societăţii civile, care reuneşte ONG-urile din ţară şi din străinătate, proiectele de succes ale acestora şi oamenii cu spirit civic activ, care vor să susţină şi să promoveze dezvoltarea comunităţii prin angajament şi implicare. Festivalul va cuprinde un program vast, divers şi captivant, cu traininguri şi sesiuni, târguri şi ateliere, flash-mob-uri şi prestaţii artistice.

Ziua 1: 29 septembrie, Summit Events, Chișinău, str. Tighina 49/3, orele 09.00 – 18.00 

Tema: Cetățeni activi, Comunități prospere

Tematica acestei zile are drept scop atragerea și motivarea tuturor actorilor și cetățenilor de rând să susțină dezvoltarea comunităților prin generarea de noi idei, inițiative și proiecte de succes în diferite domenii. Se vor organiza paneluri de prezentare a proiectelor, traininguri și sesiuni de networking menite să încurajeze implicarea activă a cetățenilor în realizarea schimbărilor sociale.

Ziua 2: 30 septembrie, Centrul Shopping MallDova, Chișinău, strada Arborilor 21, orele 10.00 – 19.00

Tema: Inspirăm, Împărtășim, Dezvoltăm

Tematica acestei zile urmărește încurajarea și promovarea unei poziții civice active, bazate pe responsabilitate, angajament și implicarea efectivă a cetățenilor în realizarea schimbărilor sociale. Un Târg al ONG-urilor (organizat la parterul MallDova) va aduce la cunoștința participanților proiectele și cauzele societății civile care s-au bucurat de succes la nivel local și național, precum și se vor mai organiza ateliere creative, flashmob-uri, prestații artistice și sesiuni de networking.

Reprezentanții ONG-urilor care doresc să-și prezinte proiectul, istoria de succes, atelierul de creație, acțiunea civică, flash mob-ul sau expoziția realizărilor în cadrul CIVIC FEST 2017, sunt rugați să se înregistreze, completând acest FORMULAR DE PARTICIPARE, până pe data de 18 septembrie curent. Participarea este gratuită.

CIVIC FEST 2017 este organizat și implementat de către Asociația Obștească „Synergetica Eur/Est” cu suportul oferit de către Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei și  Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.
Vrei să fii voluntar la acest eveniment?
Pentru informații suplimentare:
Natalia Dabija
Coordonatoare proiecte
Asociația Obștească „SynergEtica Eur/Est”
str.Bucureşti 68, Chişinău, MD-2012
Tel: (+373 22) 24 02 74
E-mail: office@civicfest.md
Web: www.civicfest.md

Facebook: Civic Fest Moldova

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la un nou concurs marca Youth.md şi cunoaste-ţi mai bine oraşul
Next Află despre ofertele de mobilitate pentru anul academic curent la Information Day
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + thirteen =