Participă la un nou concurs marca Youth.md şi cunoaste-ţi mai bine oraşul


Fii chiar tu cel care poate câstiga 2 bilete la Noaptea Filmelor sub Stele, pentru data de 9 septembrie, la proiecţia filmului “It Happened One Night”.

Tot ce trebuie să faci ca să intri în concurs este să dai share public pe facebook acestui articol şi să ajungi primul sâmbătă, la ora 10:00, în locul care corespunde descrierii:

Este un edificiu aflat în inima Chişinăului, un monument istoric de însemnătate naţională, care face parte din Registrul monumentelor de istorie şi cultură a municipiului Chişinău. De asemenea, este cunoscut faptul că primul post de radio din Chişinău a fost inaugurat prin transmiterea unui eveniment deosebit, care are loc la intervale regulate de timp în această clădire.

Premiul va fi oferit după principiul “primul venit – primul servit”, aşa că grăbeşte-te să dezlegi cât mai repede enigma locului unde trebuie să ajungi.

Ia-ţi un prieten şi răspunde provocării de a cunoaşte mai bine istoria şi secretele oraşului şi nu rata şansa de a pune mâna pe cele 2 bilete la un film de excepţie.

Te aşteptăm cu drag!

Previous Urmăreşte punerea în scenă a celebrului roman Madame Bovary în regia Danielei Burlaca
Next Participă la cel mai important festival dedicat societății civile - Civic Fest!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *