Aplică și schimbă-ți viața radical cu ajutorul scurtmetrajelor


Proiectul cinematografic își propune să realizeze o colecție de mini-povești vizuale despre Moldova. Participanții, cineaști începători sau experimentați, jurnaliști, vor explora persoane, locuri, comunități, folclor, personalități, mișcări sociale care definesc, în viziunea lor, ce înseamnă Moldova.

În cadrul proiectului, 18 participanți vor fi selectați pentru a produce documentare de scurt-metraj de maximum cinci minute. Aceștia vor fi instruiți, în cadrul a două workshopuri, de către regizori din Statele Unite, România și Moldova în producția de documentare de scurt-metraj, storytelling, marketing, pitching și participarea la festivaluri internaționale de film. Cei 18 participanți vor fi divizați în nouă echipe, iar fiecare echipă va primi 1500$ pentru producția a trei scurtmetraje, între lunile octombrie și martie.

Cele mai bune povești despre Moldova își vor avea premiera la Festivalul Internațional de Film Documentar CRONOGRAF 2018.

Pentru participare la proiect, candidații sunt rugați să expedieze CV-ul și formularul de aplicare completat, care să conțină o propunere de subiect de film documentar la tematica menționată.

Selecția subiectelor și a participanților se va face în baza a 2 criterii:

– acoperirea geografică a celor trei regiuni ale țării: nord, sud și centru;

– claritatea expunerii propunerii de subiect de film.

OWH Studio așteaptă dosare de la cei interesați de producția de film documentar. Potențialii candidați din regiuni sunt încurajați să aplice.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul și formularul de aplicare la adresa [email protected], până la data de 18 septembrie 2017.

 

Sursă: http://www.youthsoroca.md/index.php?mod=news&new_id=1504507266

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ești interesat de programul FLEX? Vino la o sesiune informativă
Next Dacă ți-ar plăcea să lucrezi cu adolescentele cu grave probleme emoționale și de integrare, aplică pentru funcția de pedagog social
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 15 =