Participă în cadrul programului „Academia Tinerilor Politicieni”


Academia Tinerilor Politicieni ediția II-a va avea drept scop instruirea şi pregătirea politică a tinerilor în contextul viitoarelor alegeri locale.

Acest program se va desfășura cu suportul Tinerii DA, European Democracy Youth Network – EDYN Moldova și a președintelui Partidului Politic Platforma DA, Dinu Plîngău.

Vei beneficia, participând în cadrul programului de:

  • o experiență politică de la cei mai buni traineri din Republica Moldova și Polonia;
  • un weekend de instruiri, în care vei afla mai multe despre procesele decizionale, discursul politic, doctrinele politice, partidele politice;
  • informații despre planificarea strategică;
  • dezvoltarea abilităților de comunicare și lucru în echipă;
  • informații despre Advocacy și Petiționare, în calitate de viitor lider local;
  • informații despre cum să devii ales local sau parlamentar.

Tinerii înregistrați în calitate de candidați pentru admiterea la Academia Tinerilor Politicieni vor trece preselecția prin completarea formularului de participare.

Cei mai buni 50 de tineri din toate colțurile Republicii Moldova și din diaspora vor fi beneficiarii finali ai programului. Pentru ei se organizează două zile de instruiri și team building cu participarea celor mai buni traineri din Republica Moldova și Polonia. Absolvenții Academiei vor primi certificat de participare.

Data limită de înregistrare în calitate de candidat la Academia Tinerilor Politicieni – ediția II-a este 6 iunie 2022. Evenimentul se va desfășura între 11-12 iunie, 2022 la complexul turistic Codru din Orhei.

Toate cheltuielile pentru cazare și masă vor fi acoperite de către organizatori. Participanții eligibili se încadrează între vârstele de 18-35 ani în ziua înregistrării.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous PRO BONO lansează apelul de selectare a zece organizații care urmăresc să-și îmbunătățească capacitățile de colectare de fonduri
Next Program de granturi pentru organizaţiile de tineret şi grupurile de iniţiativă ale tinerilor din raionul Orhei
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen + 1 =