Campania „Culege visurile Copilăriei”


În contextul Zilei Internaționale a Copiilor (1 iunie), Fundația de Binefacere Caritas Moldova organizează campania de caritate “Culege Visurile Copilăriei”. De 25 de ani, anual, la centrele pentru copii Caritas Moldova, peste 200 de copii, cu vârstă de 3 – 18 ani din familii social vulnerabile, sunt învățați să viseze și să depună efort pentru realizarea visurilor lor. Îți mai amintești cum te-ai simțit când cineva drag ți-a îndeplinit unul din visurile tale cele mai frumoase din copilărie? Sau ce sentiment ai trait când nu ți-ai putut împlini acel vis, chiar dacă era unul mic?!

Copiii noștri din cele 5 centre de zi își doresc un 1 iunie cu visuri împlinite, cu cadouri sincere și care să îi facă să uite de lipsurile de zi cu zi. Vreți sa aflați ce visează copii nevoiași, ce ii motivează si cum propun sa își schimbe destinul trist?!
Dacă vrei să te alături, te așteptam la Caritas Moldova unde avem Copacul Visurilor pe care ne propunem să îl umplem cu fapte bune, sau accesează Copacul virtual aici.

Cum poți contribui la realizarea visurilor copiilor?!

  • „Culege” visul unui copil din copacul real, care se află în curtea sediului Fundației de Binefacere Caritas Moldova, str. Gheorghe Asachi 30/1 din Chișinău (vizavi de Academia de Poliție), luni-vineri între orele 9.00-17.00, și fă-l să devină realitate. 
  • ”Culege” visul unui copil din lista publicată aici și Donează suma necesară pentru realizarea visului ales, iar noi avem grijă ca el să „ajungă” la copil; 
  • Donează suma dorită și împreună cu alți donatori contribuie la realizarea unui vis mai mare; 
  • Fii ambasador al campaniei “Culege Visurile copilăriei”, ajută-ne să ajungem la inimile mai multor oameni și să realizăm cât mai multe visuri de copil, povestește despre un vis din copilăria ta (utilizează #culegevisurilecopilariei);
  • Donează pentru campania “Culege Visurile copilăriei” și donațiile primite vor fi folosite în scopul de a îndeplini visurile tuturor copiilor.

    Evenimentul Campaniei “Culege Visurile copilăriei”

Viitorul aparține celor care cred în frumusețea visurilor lor.

Eleonor Roosevelt
Previous Camera de Comerț și Industrie invită la seminarul: „Beneficiile medierii și arbitrajului pe timp de criză”
Next Sesiune live despre gestionarea emoțiilor și depășirea stresului
Caritas Moldova
About the author

Caritas Moldova

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *