Participă gratuit la conferință și descoperă cum să gestionezi conflictele

conferinta gratuit, gestionarea conflictelor, oportunitate pentru tineri

În câte zile ai mers încordat la muncă, pentru că știai că va fi acolo colegul care, nu-știu-cum, reușește să te scoată din sărite? Cât de greu îți era să negociezi cu un partener cu care ai un conflict și nu reușești să vorbești despre el? De câte ori nu ai găsit nicicum un punct de mijloc în discuția cu persoana iubită? Participă gratuit la conferința care te va ajuta să gestionezi conflictele.

Fie că este vorba despre o relație de muncă sau de business, o relație de familie, de cuplu, orice relație între două persoane poate să iște conflicte. Să înveți ce se întâmplă, din punct de vedere emoțional, în timpul unui conflict, este punctul de plecare de la care poți să înveți să gestionezi conflicte.

De asemenea, uneori, un conflict cu cineva poate fi doar în mintea ta, fără ca persoana respectivă să afle despre asta. Află despre aceste lucruri pe 26 octombrie, ora 9.30, la Evenda.

Să înveți să gestionezi conflicte înseamnă:

  • să depui un efort;
  • să îți asumi că vrei să ai relații armonioase, bazate pe respect și încredere;
  • să poți să fii liderul de care echipa ta are nevoie, fără să simți că e prea mare tensiunea pe care o generează munca alături de oameni diferiți de tine;
  • să te implici și să nu vrei să renunți ușor la o relație, de orice fel ar fi ea, doar pentru că apar tensiuni, uneori.

Pentru a participa la eveniment, este necesar să te înregistrezi aici.

Previous Susține tinerele talente participând la proiecția scurtmetrajelor documentare
Next A fost lansat concursul „Premiul Național pentru dezvoltarea sectorului de Tineret”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *