Vino la un eveniment public unde vei descoperi cum contribui la dezvoltarea urbană sustenabilă


eveniment public dezvoltarea sustenabila

Vino la un eveniment public în care vei descoperi cum poți contribui la dezvoltarea urbană sustenabilă, cu emisii reduse de CO2 prin accelerarea soluționării problemei deșeurilor, cum poți reduce facturile pentru servicii de salubritate, dar nu în ultimul rând, cum poți dezvolta o comunitate responsabilă pentru un mediu mai prietenos.

Evenimentul se va desfășura pe 7 decembrie, ora 11.00, la Kentford. Acesta este parte a activităților Programului de Granturi Fast Track Challenge acordat VerdeGo în cadrul Proiectului Orașe Verzi Durabile, finanțat de GEF și implementat de PNUD.

În cadrul evenimentului vei avea ocazia să cunoști detalii despre proiectul de grant, să întâlnești co-driverii inițiativei și să descoperi oportunitățile oferite noilor potențiali beneficiari (instituții de alimentație publică) și persoanelor interesate de a deveni Experți MSMD sau Ambasadori.

Intrarea este liberă. Ești rugat să rezervi locul în sală prin înregistrare la următorul link: https://forms.gle/BHf3EuSeJdVTAR6R7.

Alte detalii despre acest eveniment public găsești pe pagina acestuia.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la concertul caritabil „Și totuși există iubire”
Next Concurs pentru tineri: Eşti antreprenoare şi ai realizări marcante? Participă la “Gala Antreprenoriatului Feminin - 2019”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =