Discută cu deputații, explorează sălile de ședință și află mai multe despre Parlamentul Republicii Moldova la Zilele Parlamentului


Cu ocazia Zilelor Parlamentului, organizate în perioada 21-23 mai, Parlamentul Republicii Moldova, în parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice din Moldova, Consiliul pentru prevenirea şi eliminarea discriminării şi asigurarea egalităţii, Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral, va organiza, pe 22 mai 2017, trei Ateliere de lucru pentru tineri. 

 

Doritorii de a participa la evenimentele menționate sunt invitați să se înscrie până la 20 mai 2017, prin expedierea unei solicitări la adresa vizite@parlament.md  (se va indica numele, prenumele datele de contact și  denumirea atelierului la care dorește să participe solicitantul).
Participanții vor beneficia de informații și cunoștințe practice privind domeniile anunțate, precum și vor avea posibilitatea de a comunica cu deputații Parlamentului Republicii Moldova. Iar după finalizarea lucrărilor Atelierelor respective, va fi organizată o excursie în sala ședințelor plenare ale Parlamentului, unde toți participanții vor avea o discuție cu Președintele Parlamentului Andrian Candu.
Înscrierea se va încheia imediat cum se va înregistra numărul limită de persoane pentru fiecare eveniment.
Detalii aici.

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la Ziua Ușilor Deschise la ARTICO!
Next Devino Ambasador ”Hai Moldova” participând la o școală de vară
Mentenanta
About the author

Mentenanta

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + seven =