O nouă sesiune de împărtășire a experienței educaționale internaționale

Eveniment gratuit pentru tineri, curs public în Chișinău

Eveniment gratuit pentru tineri, curs public în Chișinău, eduatie internationala

O nouă sesiune de împărtășire a experienței educaționale internaționale. În cadrul International Education Week 2019 va avea loc un nou EducationUSA Session cu genericul: „Sharing personal and professional benefits of international education”.

Evenimentul va avea loc pe data de 20-21 noiembrie, la ora 17:00 la America House Chișinău, str. Bănulescu Bodoni 27.

Dorești să știi cum să obții o bursă de cercetare ca să devii student de schimb internațional? Vino la America House pentru a-l întâlni pe savantul american, de schimb intercultural, Alyssia Dobrescu. Ea va împărtăși din experiența sa despre beneficiile personale și profesionale ale educației internaționale și schimbului în cadrul Săptămânii Internaționale a Educației.

Alyssia Dobrescu participă la programul studenților Fulbright din SUA, ca beneficiar de cercetare afiliat la Universitatea de Stat din Moldova pentru anul universitar 2019-2020.

Proiectul de cercetare a Doamnei Alyssia Dobrescu își propune să analizeze eficiența politică a migranților moldoveni. A fost angajată anterior la Asociația Americană a Baroului de Drept și a efectuat stagii la Departamentul de Stat al SUA. Acolo a activat în departamentul de Justiție al SUA și Comitetul Internațional de Salvare.

Alyssia deține licența în Afaceri internaționale de la Școala Elliott de Afaceri Internaționale a Universității „George Washington”. Ea s-a concentrat pe soluționarea conflictelor în Europa și Eurasia. De asemenea, a fost înscrisă la Institutul de studii politice la Paris ca studentă de schimb pentru un an academic.

O nouă sesiune de împărtășire a experienței educaționale internaționale. În cadrul Interantional Education Week se organizaează numeroase evenimente de dezvoltare personală pe care le poți accea aici.

Accesul este gratuit în baza înscrierii prealabile. Formularul de înregistrare îl puteți accesa aici.

Mai multe informații despre eveniment poți găsi pe pagina oficială a evenimentului.

Alte evenimente din Chișinău pentru tineri găsești pe platforma Youth.md.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Spectacol la Chișinău: „O istorie foarte simplă”
Next S-a dat startul depunerii cererilor pentru Premii Europene 2020
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *