Masa rotundă despre educația ecologică. Descoperă exemple de bune practici


educația ecologică masă rotundă

Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO organizează Masa rotundă „Educația ecologică”, eveniment ce vine în contextul semnării acordului de cooperare cu Institutului Național de Cercetare „Școala superioară de economie”.

Astfel, Centru ARTICO împreună cu Centrul de învățământ general și extrașcolar „A.A. Pinscii” din cadrul Institutului Educației pe lângă Institutul Național de Cercetare „Școala superioară de economie” vor prezenta exemplele de bune practici din Republica Moldova și Federația Rusă în cadrul evenimentului deschis pentru publicul interesat.

Comunicarea va reflecta cele mai remarcabile proiecte în domeniu ecologic, organizate de către Centrul orășenesc al tânărului naturalist, EcoVisio și parteneriatul dintre Asociația de jocuri intelectuale din Republica Moldova și Departamentul General de Educației al UTA Găgăuzia.

Totodată va fi prezentat modelul educațional de dezvoltare a educației ecologice și a comportamentului responsabil față de mediu în rândul elevilor și recomandările metodologice, elaborate de către Partenerii din Rusia.

În acest context, sunt invitate cadrele didactice din învățământul extrașcolar și profesorii care vor să valorifice educația ecologică să participe, în data de 18 mai la ora 11.00, în format online, accesând acest link.

Evenimentul va fi desfășurat în limba rusă.

Detalii suplimentare, vezi pe pagina evenimentului.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs Internaţional de poezie, proză şi grafică „Nicolae Dabija - Tăcerea răstignită”
Next Participă la concursul național Premiul Media pentru Tineri „Fericirea mea este despre...”, ediția a VI-a
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × five =