Oportunitate pentru tine: Vino și petrece o seară la Geneza Art vizionand “Citind pentru Auschwitz”


Fa cunoștință cu o această oportunitate pentru tine! Citind pentru Auschwitz este spectacolul potrivit pentru toți cei iubitori de artă, istorie, teatru și povești înduioșătoare. Un spectacol în care vei regăsi maturitatea inocentă pentru că e limpede, de fapt, că iubirea nu se teoretizează: ea “se trăiește și-atât!”

Acest spectacol este inspirat din cartea Cititorul și reușește să cuprindă un milion de stări deodată. Cititorul este un roman fascinant, de un eroism fermecător, aflat sub semnul iubirii și al misterului, al ororii și compasiunii, având drept fundal peisajul bântuit al Germaniei postbelice.

Într-un stil de o transparență clasică și folosind tehnica povestirii liniare, romanul lui Bernhard Schlink relatează povestea tristă a unei iubiri stranii, întunecată, legată de trecutul politic al Germaniei naziste.

Un spectacol regizat de Daniela Burlaca, “Citind pentru Auschwitz” prezintă tulburătoarea poveste a unei iubiri neobișnuite dintre un adolescent și o femeie cu douăzeci de ani mai în vârstă. Povestea lor se întrerupe, dar se reia neașteptat după câțiva ani. Tânărul, acum student, își regăsește iubita de altădată judecată pentru faptele comise pe vremea când era supraveghetoare într-un lagăr SS din apropierea Cracovei.

Costume realizate de Cristina Cujba, iar în roluri: Daniela Burlaca, Mihai Bordian, Iurie Gologan, Ecaterina Bozianu și Victoria Botnar. Nu rata această oportunitate pentru tine, GenezaArt te invită la un spectacol de succes pe care îl vei putea viziona pe 18 și 19 decembrie, începând cu ora 19:00.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul GenezeiArt.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Formularea propriului CV îți dă bătăi de cap? Apelază la Diana Moraru!
Next Donează şi încălzeşte o inimă de Crăciun: Campanie de caritate
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + 17 =