Fundația pentru Educația Non-Formală dă START proiectului „Stand Up 4 Volunteering”

Fundația pentru Educația Non-Formală, START, „Stand Up 4 Volunteering”

Fundația pentru Educația Non-Formală dă START proiectului „Stand Up 4 Volunteering”.

Proiectul va avea o durată de 7 luni, iar scopul acestuia este de a oferi sprijin în dezvoltarea și îmbunătățirea competențelor coordonatorilor de voluntari în implementarea politicilor de tineret, prin intermediul diverselor activități de abilitare profesională.

Grupul țintă de participanți sunt 90 de coordonatori de voluntari din Republica Moldova care vor avea parte de instruire în domeniul voluntariatului dar și de un schimb de experiență cu organizații care implementează proiecte de succes pe acest segment.

În etapa finală a proiectului va fi desfășurat Forumul Internațional al Bunelor Practici în Domeniul Voluntariatului, unde vom disemina experiențe de succes și practici bune naționale și internaționale. Cu detalii privind participarea la acest proiect, revenim curând. Fii cu ochii pe noi!

Amintim că Proiectul „Stand Up 4 Volunteering este implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării” și organizat de Fundația pentru Educația Non-Formală.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Expert-Grup anunță un nou apel de participare în cadrul concursului de eseuri „Youth Essay Prize Competition”
Next Însușește o abilitate nouă la tabăra de vară „Youth Voices”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 4 =