Competiție pentru studenții ingineri: EBEC ediția 2021


ebec 2021

EBEC — European BEST Engineering Competition — este cea mai mare și așteptată competiție inginerească din Europa, desfășurată în 3 etape: locală, regională și internațională. Aceasta oferă studenților oportunitatea de a-și pune la încercare capacitățile și de a întâlni alți tineri creativi, participând la una dintre probele: Case Study sau Team Design.

Probele la care poți aplica:

Case Study este secțiunea în cadrul căreia studenții își pot exersa abilitățile analitice și de prezentare. Fiecare echipă are la dispoziție câteva ore pentru analiza și rezolvarea unei probleme reale din societate sau din business. În final, tinerii susțin o prezentare originală a soluției găsite.

Team Design este proba la care participanții rezolvă o sarcină tehnică, schițând, într-un timp limitat, în 3D un prototip care va îndeplini anumite condiții propuse de organizatori. Cei care știu ce presupune această probă, ar putea ușor observa o diferență introdusă în aceast an: în loc de construirea unui prototip din materialele oferite, participanților li se propune o încercare — să-l proiecteze în 3D.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina https://best.utm.md/event/ebec-2021/ și completați formularul de aplicare până pe 15 Martie. 

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous ODIMM încurajează femeile să devină antreprenoare. Înscrie-te în Programul „Femei în Afaceri”
Next Interviu cu Alexandrina Garuța - Alumna Youth.md
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − one =